Teknoloji

Vine web profilleri yolda, URL rezervasyonu bu akşam

Vine profilleri web ortamına geliyor. Vine’ın web sitesi üzerinden kullanıcıların paylaştıkları videoları izlemek uzun süredir mümkün, ancak herhangi bir klibin yaratıcısına ait daha fazla bilgi almak veya onun yüklediği başka videoları görmek şimdiye kadar mümkün olmuyordu.

vine-web-profilleri-201213

Neyse ki, çok yakında geleceği söylenen web profilleriyle birlikte bu sorun çözüme kavuşacak. Her ne kadar web profillerinin ne gibi bölümlere sahip olacağı belirtilmese de, karşımıza Instagram’ın web profillerine benzer görünüme ve içeriğe sahip Vine profil sayfalarının çıkmasını bekleyebiliriz. Tek bir sayfa üzerinden kullanıcıların paylaştıkları tüm videolara ulaşmak mümkün olacaktır.

Bu arada Vine, kullanıcıların bu akşam TSİ 9’dan itibaren vine.co uzantılı profil adreslerini rezerve edebileceklerini açıkladı. Web profilleri faaliyete geçtiğinde, belki yine video üretmek için mobil uygulamalara ihtiyaç olacak, ancak vine.co/kullaniciadi uzantılı adreslere girerek her bir kullanıcının paylaştığı kısa video klipleri izlemek mümkün olacak.

İlgili >> The Verge

İLGİLİ HABERLER