Eğlence

Vimeo mobil uygulamalarında satın alınan içerikleri gösterecek

vimeo mobilVideo paylaşım sitesi Vimeo, yüksek kaliteli içerikleriyle pek çok kişinin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Bu ilgi pek çok bağımsız ve kısa filmin ve farklı video projelerinin sitede yayınlanmasını da beraberinde getirmişti. Bu ilgiyi gelir kaynağına dönüştürme konusunda zaman kaybetmeyen Vimeo, kullanıcıların içerikleri ücretlerini ödeyerek satın aldıkları bir mağaza oluşturmuştu.

Bu mağazadan satın alınan içeriklere sadece masaüstünden ulaşılabiliyordu. Ancak Vimeo mobil uygulamaları için yayınlanan son güncelleme iOS ve Android üzerinden de satın alınan içeriklere ulaşmayı sağlıyor.

Vimeo mobil uygulamalarından da satın alınan içerikleri izlemeye izin veriyor

Kullanıcılar Vimeo on Demand üzerinden içerik satın alma işlemini yine masaüstünden veya mobil internet sitesinden gerçekleştiriyor. Ancak bu içeriklere artık iOS ve Android uygulamaları üzerinden de erişilebiliyor.

Satın alınan içeriklere Vimeo mobil uygulamalarında bulunan “Kütüphane” sekmesi aracılığıyla ulaşılabiliyor. Söz konusu sekmede bulunan “Satın Alınanlar” bölümünde ise kullanıcıların parasını ödediği içerikler listeleniyor.

İLGİLİ HABERLER