Teknoloji

Videodaki HP Slate gerçek mi? – Video

HP’nin Windows 7 tabanlı tablet bilgisayarı Slate’in bir inceleme videosu YouTube’da yayınlandı. Videoyu yükleyen kişi YouTube’a Kasım 2007’de üye olmuş görünüyor ve tek videosu da HP Slate’in inceleme videosu… Oldukça gizemli… Elmas desenli bir arka panele ve bu arka panelde yer alan bir kameraya sahip olduğu görünen HP Slate’in kenarlarında çeşitli fiziksel kontrol donanımları yer alıyor. Windows 7’yi dokunmatik ekran üzeridnen hem parmaklarla hem de stylus çubukla yönetmek mümkün.

HP’nin tabletiyle ilgili söylentiler aylardır süregeliyor. Bu yılın başındaki CES 2010’da Microsoft’un CEO’su Steve Ballmer tarafından tanıtılan bu tabletin piyasaya çıkışı bir türlü gerçekleşemedi. Tüm bunlar olurken HP Palm’ı satın aldı ve dikkatini webOS tabanlı tablet üretimine kaydırdı.

Gelen en son haberler HP Slate’in kurumsal müşterileri hedefleyen bir cihaz olarak çıkacağı yönündeydi. HP bireysel tarafta işleri webOS’e havale etmiş gibi görünüyor.

YouTube’u açamayanlar için videoyu ayrı bir konuma yükleyip aşağıya ekledik. Bu arada uyaralım: Görmüş olduğunuz videoda yer olan ürün sahte de olabilir. Örneğin bir OEM cihazı alınıp üstüne HP logosu eklemek zor değil. Bizden söylemesi…

Video: HP Slate inceleme videosu

İlgili – YouTube

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER