Teknoloji

Video: Samsung Galaxy S6’a ait yeni ipuçları ve sızıntılar

Samsung geçtiğimiz yıllarda amiral gemisi Android telefonunu gizli tutmak için epey gayret gösteriyordu, ancak bu yıl durum biraz daha farklı gibi. Güney Koreli şirket yeni Galaxy S6’yı gizlemek için çaba göstermiyor, üstelik bazı ipuçlarını bizzat kendisi veriyor.

Bu arada çeşitli şirketlerin üst düzey yöneticileri, hatta bizzat CEO’ları tarafından sızıntıların yapıldığını görüyoruz. Örneğin ABD’de faaliyet gösteren mobil operatör T-Mobile’ın ilgi çekici ve renkli bir kişiliğe sahip olduğunu düşündüğümüz CEO’su John Legere, cihazı profilden gösteren bir fotoğrafın bulunduğu ön kayıt sayfasının bağlantısını paylaştı ve Samsung Galaxy S6’nın kendi şirketi tarafından pazarlanacağını duyurdu. Legere bunun dışında herhangi bir bilgi vermedi, ancak paylaşılan sayfadaki fotoğraf S6’nın kavisli ekranını açık şekilde ortaya koyuyor.

samsung-galaxy-s6-t-mobile-230215

Bu arada Samsung geçtiğimiz hafta sonunda Galaxy S6 ile ilgili yeni ipuçları da paylaştı. Yayınlanan iki farklı tanıtım bizi nelerin beklediği hakkında daha fazla bilgi almamızı sağlıyor. Instagram hesabında paylaşılan, arkadan hafifçe aydınlatılmış ve profilden görünen telefon görüntüsü, Samsung’un gerçekten metal kullandığını gösteriyor. Bu arada uca doğru sivrileşen yapı da yoğun şekilde dedikodusu yapılan kavisli ekranın varlığını doğruluyor.

samsung-galaxy-s6-next-galaxy-230215

Öte yandan bir başka görüntüde de ekran belirli bir açıyla üstten görülüyor. Bu fotoğraftan cihazın hem sol hem de sağ kenarlarının kenarlara doğru kavis yaptığını gösteriyor. Bu arada yazının başında yer alan videoda da metalin akıcılığı, kenarların ortadan kalktığı, yansımaların özgürleştiği gibi durumlara vurgu yapılıyor ve belirttiğimiz bütün bu tasarım unsurlarının varlığını doğruluyor.

samsung-galaxy-s6-ust-aci-230215

Samsung Galaxy S6 önümüzdeki pazar günü MWC kapsamında düzenlenecek Unpacked etkinliğinde tanıtılacak. Telefonla ilgili detaylar ve ön incelemesi de Teknoblog’da olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER