Manşetler

Video: Samsung Galaxy S6 kutusundan çıkıyor

Samsung Galaxy S6, piyasaya çıkacağı 10 Nisan tarihinin hemen öncesinde test merkezimize ulaştı. Daha önce Barselona’da, Mobil Dünya Kongresinde özel bir Samsung Galaxy S6 ön inceleme yazısı ve videosu hazırlamış, ayrıca bu telefonun dünya lansmanında hazır bulunmuştuk.

Şimdi Galaxy S6’yı daha detaylı şekilde inceleme zamanı. Çok yakında yayınlayacağımız Samsung Galaxy S6 incelemesinde bu akıllı telefonla ilgili merak ettiklerinizi bulacaksınız. Ancak bunun öncesinde henüz kutusu açılmamış şekilde elimize ulaşan Samsung Galaxy S6’nın açılışını hep birlikte gerçekleştiriyoruz.

Elimizdeki Samsung Galaxy S6’nın 64 GB dahili hafızalı ve safir siyah renkli versiyonu. Samsung bu telefonla birlikte hızlı şarj özellikli bir adaptörü de kutuya eklemiş. Ayrıca nanoSIM kart tepsisinin açılması için sivri uçlu bir cismin de kutudan çıktığını görüyoruz.

Galaxy S6’nın kutusundan çıkanlar arasında dikkat çeken bir diğer unsur da özel kulaklıklar. Apple’ın iPhone ve iPod touch’ın kutusuna da eklediği EarPods kulaklıklara benzeyen bu kulaklıkların yanına özel kılıf da eklenmiş. Kulaklığın performansına da özel olarak bakacağız.

Sözü burada keselim ve sizi kutu açılış videosuyla baş başa bırakalım. İyi seyirler!

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER