Manşetler

Video: Panasonic’in 13.2 megapiksellik LUMIX cep telefonu görücüye çıktı

Cep telefonu boyutlarında bir cihaza sıkıştırılmış 13.2 megapiksel videoya aç blogculara her anı yakalamak için gerekli ortamı sunabilirdi. Buralara ne zaman gelebilir bilinmez, ancak Japonya’dakiler çok kısa bir süre sonra yeni LUMIX cep telefonuyla tanışabilirler. Panasonic’in Japonya’daki CEATEC 2010 fuarında tanıttığı LUMIX telefonu 13.2 megapiksellik sensör ve yüksek yoğunluklu flaş ile birlikte geliyor.

Panasonic’in 3G ve WiFi kablosuz bağlantılarını eklemeyi unutmadığı bu cihazın kolay kullanımlı arayüzü tek bir hareketle çekilen fotoğrafları 3G veya WiFi üzerinden çevrimiçi galerilere yükleme, yine tek bir hareketle bunları silme olanağı tanıyor. Ne yazık ki, Panasonic LUMIX cep telefonuyla çekilmiş fotoğraflar henüz ortaya çıkmadı. Bu görüntüler telefonun akıbetini belirleyecek nitelikte önem taşıyor. Cihaz küçük olmasa da, CMOS sensör için nispeten küçük bir yuva açıldığını söyleyebiliriz.

Panasonic LUMIX telefonu bu sene içinde Japonya’da satışa çıkacak. Siyah, gümüş, mavi ve pembe renklerinin sunulacağı bu cihazın Japonya dışında satılıp satılmayacağı ise henüz belli değil.

Video: Panasonic LUMIX 13.2 MP cep telefonu

İlgili – SlashGear Japonya

Görsel – SlashGear

İLGİLİ HABERLER