Manşetler

Video: Mac App Store aracılığıyla masaüstü uygulamalar nasıl yüklenir?

Apple Mac App Store ile iOS cihazlarındaki uygulama satın alma, indirme ve yükleme deneyimini OS X ile çalışan cihazlarına getirmeyi amaçlıyor. Daha önce söz verildiği üzere bugünden itibaren faaliyete geçen Mac App Store uygulama mağazasını sizin için inceledik.

Mac App Store mağaza yazılımın sistemde görünmesi için öncelikle Mac OS X 10.6.6 sürümüne yükseltme yapmanız gerekiyor. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra bilgisayarı yeniden başlattığınızda Mac App Store ikonunun dock’a geldiğini göreceksiniz. Mac App Store’u kullanmak için bir Apple hesabınızın olması gerekiyor. Eğer halihazırda bir iOS cihazı sahibiyseniz ve Apple hesabınız varsa, bu bilgilerle mağazaya giriş yapabilirsiniz. Yoksa da, kolaylıkla bir hesap açmanız mümkün.

Mac App Store’da iOS App Store deneyimine çok benzer bir kullanıcı deneyimi sunuluyor. Apple’ın Pages, Keynote, Numbers, iMovie, Garage Band, Aperture gibi yazılımları Mac App Store’da. Bunun yanında Angry Birds, Mashable, Evernote, Twitter gibi iOS’ten alıştığımız uygulamaların Mac versiyonları da açılışla birlikte mağazada yer almış.

Sözü burada keselim ve daha fazlası için sizi hazırlamış olduğumuz Mac App Store incelemesini izlemeye davet edelim. Bu kısa video Mac App Store ile uygulama indirme sürecini anlatıyor.

Video: Mac App Store aracılığıyla masaüstü uygulamalar nasıl yüklenir?

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER