Teknoloji

Video: iPhone 6 ve parçaları hiç bu kadar net görülmemişti

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

 

iphone-6-020914

Apple’ın önümüzdeki hafta düzenleyeceği etkinlikte iPhone 6’yı tanıtmasına kesin gözüyle bakılıyor. Etkinlik tarihi yaklaştıkça iPhone 6 ile ilgili sızıntıların sayısı ve cihaz için duyulan heyecan paralel olarak artıyor. Geride kalan haftalar boyunca iPhone 6’ya ait olduğu iddia edilen pek çok sızıntı internete düşmüş olsa da, hiçbiri Rozetked rumuzlu Rus YouTube kullanıcısı tarafından yüklenen video kadar heyecan uyandırmamıştı.

Rozetked’in videosunda 4.7 inç’lik iPhone 6 olduğu iddia edilen telefon tüm hatlarıyla görülüyor. Kavisli köşeler, geniş anten bantları ve yeniden konumlandırılan güç tuşu hemen dikkati çekiyor. Videoda iPhone 6 siyah rengiyle boy gösterse de, beyaz iPhone 6’nın ön paneli de görülebiliyor. 9to5Mac sitesi videoda görülen iPhone 6’nın sızan parçaların birleştirilmesiyle hazırlandığını belirtiyor.

Şirketin 9 Eylülde 4.7 inç’lik iPhone 6’ya ek olarak 5.5 inç iPhone ve akıllı saat iWatch’u da duyurması bekleniyor. Apple’ın etkinlik için üç katlı bir yapı inşa etmesi de bu beklentiyi artırıyor.

İLGİLİ HABERLER