Teknoloji

Video: HTC Sense UI 3.5 yüzünü gösterdi

HTC’nin yakında çıkması beklenen Sense kullanıcı arayüzünün 3.5 numaralı gelecek versiyonuna ait bir sunum videosu XDA.cn sitesi tarafından yayınlandı. Beş dakikalık video HTC Sense 3.5’i HTC Bliss olarak anılan ve yakında çıkması beklenen cihaz üzerinde çalışırken gösteriyor. Videoya bakıldığında arayüzün mevcut versiyona göre daha sadeleştirilmiş olduğu, yeni geçişler ve kilit ekranlarıyla arayüzün zenginleştirildiği gözleniyor.

Üç butondan oluşan ve ekranın altında yer alan Sense başlatma çubuğunun kaldırılmış oluşu dikkat çekiyor. Bu çubuğun yerine uygulama çekmecesi ve telefon işlevi için atanmış iki tuş yer alıyor. Giriş ekranlarını eklemek veya kaldırmak için de yeni bir yöntemin getirildiği görülüyor. Öte yandan bileşenler üzerinde de birtakım iyileştirmeler yapılmış.

Genel olarak, 3.5 güncellemesi mevcut HTC Sense 3.0’a göre çok fazla değişiklik sunmuyor. Bu yeni arayüzün ilk olarak eylül ayında çıkacağı tahmin edilen Android 2.3.4 Gingerbread ile çalışacak HTC Bliss ile birlikte gelmesi bekleniyor.

Video: HTC Bliss üzerinde HTC Sense UI 3.5

İLGİLİ HABERLER