Manşetler

Video: Casper VIA V6X Kutusundan Çıkıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Casper’ın orta segment Android telefonu Casper VIA V6’dan sonra, aynı ailenin daha büyük ekranlı versiyonu VIA V6X de test merkezimize ulaştı. Detaylı incelemesini çok yakında Teknoblog’da yayınlamayı planladığımız bu Android telefonunun kutu açılışını birlikte gerçekleştiriyoruz.

Casper’ın büyük ekranlı telefonuna baktığımızda tasarımın VIA V6’dan farklı olmadığını görüyoruz. Kutu içeriği de hemen hemen aynı. Plastikten yapılmış bir kılıf ve ekran koruyucusu kutudan çıkan unsurlar arasında yer alıyor. Aynı zamanda şarj adaptörü, USB kablosu, kulak içi kulaklık, farklı kulak büyüklüklerine hitap edecek topuzlar da mevcut.

Teknik özellikler bakımından Casper VIA V6X diğer orta segment Android telefonlarla aynı çizgiyi tutturuyor. 5.5 inç, 1280 x 720 piksel IPS ekran, Snapdragon 410 işlemci, 13 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera, 16 GB dahili hafıza, 2 GB RAM, microSD kart yuvası başlıca teknik özellikler arasında bulunuyor. Android 4.4.4 KitKat ile yüklü gelen Casper VIA V6X’in ilerleyen zamanlarda Lollipop güncellemesini alacağını tahmin ediyoruz.

İLGİLİ HABERLER