Teknoloji

Viber kurumsal profiller ile şirketler ve müşterilerinin iletişimini kolaylaştırıyor

viber kurumsal profillerPopüler haberleşme uygulamaları arasında yer alan Viber, özellik portföyünü genişletmeyi sürdürüyor. Şirketlere herkesin ulaşabileceği kurumsal profiller oluşturma imkanı veren Viber, bu yolla şirketler ve müşteriler arasındaki iletişimi kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Viber söz konusu profillere “Herkese Açık Hesaplar” adını verdi. Şirketten yapılan açıklamada, kullanıcıların bu hesaplarla diğer Viber kullanıcılarıyla girdikleri gibi etkileşime girebileceği belirtildi. Viber’ın yeni özelliğinin Facebook’un kurumsal mesajlaşma özelliğine benzer olduğu söylenebilir.

“Herkese Açık Hesaplar”, Viber’ın iOS ve Android uygulamalarının 6.5 sürümüyle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Söz konusu hesaplar, “Herkese Açık” ikonuna dokunulduğunda ekrana geliyor. Viber kurumsal profiller özelliğinin nasıl işleyeceğini açıklamak için “Violet’s Kitchen” isimli sahte bir restoran hesabı oluşturdu. BBC ve Huffington Post gibi yayın kuruluşları da Viber’ın yeni özelliğinden faydalanıyor.

Viber kurumsal profiller ile şirketlere müşterilerini bilgilendirme imkanı sunuyor

Herkese Açık Hesaplar özelliği içinde sunulan sohbet aracı ise şirketlere müşterilerini önemli gelişmelerden ve fırsatlardan haberdar etme imkanını sağlıyor.

İLGİLİ HABERLER