Teknoloji

Vertu ve Bentley işbirliğiyle üretilen lüks akıllı telefon

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

vertu-for-bentley-151014

Lüks telefon üreticisi Vertu başka bir lüks markayla, Bentley ile işbirliğine giderek süper lüks bir akıllı telefon çıkardı. “Vertu for Bentley” olarak adlandırılan bu akıllı telefon 10 bin 700 pound fiyatıyla dudak uçuklatıyor.

Buzağı derisiyle kaplı olan telefon titanyumdan üretildi ve üstünde elmas şekilli çentikler yer alıyor. Ayrıca kenarlar da makineyle ayarlanmış bir desen barındırıyor. Arka plakanın iç tarafında da telefonu yapan zanaatkârın işlenmiş imzası bulunuyor.

Akıllı telefonun ekranı katı safir kristal camla kaplanmış, bu da çizilmesinin çok zor olduğu anlamına geliyor. 4.7 inç 1080p çözünürlüklü ekran 468 ppi gibi yüksek bir piksel yoğunluğuna sahip. İçeride 2.3 GHz dört çekirdekli Snapdragon 801 işlemci çalışırken 64 GB dahili saklama alanı bulunuyor. Arkada 13 megapiksel kamera, önde de 2.1 megapiksel kamera yer alıyor. Kameralar Hasselblad’ın dokunuşları sayesinde mükemmel fotoğraflar vadediyor.

Hoparlörlerde ise Bang & Olufsen’in imzası bulunuyor, Dolby Digital Plus teknolojisi sayesinde çevresel ses efektleri sunuluyor. NFC, çift bant Wi-Fi, Android 4.4 KitKat ve 2275 mAh kapasiteli batarya da diğer özellikler arasında yer alıyor.

Vertu for Bentley, sahiplerine Vertu Concierge olarak adlandırılan bir servis de getiriyor. Bu servisin sundukları arasında etkinlikler, güvenlilk hizmetleri ve aralarında açılış animasyonlarının da bulunduğu çeşitli Bentley içerikleri de mevcut.

10 bin 700 pound yurt dışı satış fiyatına sahip olan Vertu for Bentley’den sadece 2000 adet üretilecek.

İLGİLİ HABERLER