Eğlence

Venom filmi 2018’in ekim ayında vizyona girecek

venom filmiVenom, Örümcek Adam’ın en iyi bilinen düşmanlarından biri. Büyük ağzı ve sivri dişleriyle korkutucu bir görünüme sahip olan yaratık, kendi filminin kahramanı oluyor. Sony’den yapılan açıklamaya göre, Venom filmi 5 Ekim 2018’de vizyona girecek.

Venom’u beyaz perdede kimin canlandıracağı henüz bilinmiyor. Ancak filmin senaryo ekibinde Jumanji’nin kadrosundaki Scott Rosenberg ve Kara Kule uyarlamasını yazan Jeff Pinkner yer alıyor.

Venom filmi yeni Örümcek Adam filminden 15 ay sonra vizyona girecek

Venom, belirlenen vizyon tarihinde bir sapma olmazsa yeni Örümcek Adam filminden yaklaşık 15 ay sonra izleyicilerle buluşmuş olacak. Örümcek Adam: Eve Dönüş adını taşıyan film önümüzdeki temmuz ayında vizyona girecek. Eve Dönüş ile birlikte Örümcek Adam serisi 2002’den bu yana üçüncü defa tekrar başlatılmış olacak. Marvel’in Sinema Evreni’ne dahil olan Örümcek Adam’ı genç oyuncu Tom Holland canlandıracak. Holland, Örümcek Adam olarak Kaptan Amerika: İç Savaş’ta boy göstermişti.

Venom daha önce de beyaz perdede izleyicilerle buluşmuştu. 2007’de çekilen Örümcek Adam 3’te Topher Grace, Venom’u canlandırmıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER