Manşetler

Uygun fiyatlı iPhone’a ait olduğu iddia edilen yeni görüntüler yayınlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın düşük fiyatlı bir iPhone üzerinde çalıştığına dair dedikodular gün geçtikçe daha geniş bir alana yayılırken, söz konusu cihaza ait olduğu iddia edilen fotoğraflar da internete düşmeye devam ediyor. Son olarak Techdy tarafından yayınlanan fotoğraflar Apple’ın bu olaya bakış açısını görmek açısından önem taşıyor. Fotoğraflardaki cihaz geçtiğimiz hafta Nowhereelse tarafından yayınlanan görüntülerdeki cihaza fazlasıyla benziyor.

apple-uygun-fiyatli-iphone-080613

Techdy tarafından yayınlanan görüntülerdeki cihazın bir diğer ilginç noktası ise şirketin görünüm olarak iPhone’u anıdran bu akıllı telefonu Android işletim sistemli versiyonunu hazırlaması. Techdy’nin ”Basic Bear” adını verdiği tasarımın kullanıldığı cihazda Android 4.2.1 işletim sistemi, 1136 x 640 piksel çözünürlüğündeki 4 inç ekran, 1.7 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 600 işlemci ve 16 GB dahili hafıza kullanılmış. Beyaz, yeşil ve pembe renk seçenekleri daha önceki sızıntılarla paralellik gösterse de, Apple’ın uygun fiyatlı iPhone’da bu tasarımı kullanacağının garantisini vermek şu aşamada mümkün değil.

Basic Bear adlı modelden ilk etapta 100 tane üretileceğini açıklayan Techdy, sevkiyatların başlangıcı için 1 Eylül tarihin işaret etti. Yayınlanan fotoğraflar ve videoda görülen tasarımın varlığı henüz doğrulanmasa da, Techdy’nin henüz satışa sunulmayan, hatta doğrulanmayan, bir akıllı telefondan gelir elde etme girişiminin merak uyandırdığını söylemek yanlış olmayacaktır.

İlgili >> Techdy

İLGİLİ HABERLER