Eğlence

Uncharted 4 multiplayer modu ve haritaları ücretsiz olacak

uncharted 4
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

uncharted 4 multiplayerStüdyoların büyük önem verdikleri oyunlara ait indirilebilir içerikleri, heyecan oluşturma adına oyun daha yayınlanmadan duyurmaları örnekleri sıklıkla görülen bir durum. Naughty Dog’un uzun süredir beklenen ve 10 Mayısta yayınlanacak olan oyunu Uncharted 4 için de bu durum değişmiyor.

Ancak Naughty Dog’un yaklaşımı, benzer örneklere kıyasla önemli bir fark barındırıyor. Stüdyo, en yeni Uncharted 4 oyunu için sunacağı içerik genişletme araçları için ücret talep etmeyecek. Yani yeni haritalardan ve multiplayer oyun modundan ücretsiz faydalanmak mümkün olacak.

Naughty Dog’dan yapılan açıklamada, içerik ve oyun modu güncellemelerini ödemeye bağlı kılmanın istikrarsız bir oyun ortamı oluşturduğu belirtildi. Oyunun tüm haritalarının eş zamanlı olarak yayınlanacağı açıklanırken, Relics adını taşıyan oyun içi para biriminin gerçek parayla satın alınamayacağı ifade edildi. 2017’ye kadar yayınlayacağı mevsimlik genişleme paketlerinin takvimini oluşturan Naughty Dog, haritaların önemli kısmını 2016’nın sonbaharında yayınlayacak.

Şirketin “Uncharted Puanları” olarak adlandırdığı puanlar ise gerçek parayla satın alınabilecek. Bu puanlar, silah ve diğer oyun içi araçları elde etmek için kullanılacak. Uncharted 4 multiplayer modu ve haritalarıyla ilgili açıklamaların yapılmasıyla birlikte geri sayımın son haftasına girerken heyecan biraz daha artmış oldu.

İLGİLİ HABERLER