Teknoloji

Ucuz iPhone ile ilgili yeni sızıntılar Zenvo ve Zagato/Bertone kod adlı iki cihazı gösteriyor

Son zamanlarda ucuz iPhone ile ilgili birçok dedikodu ve ipucu ortalıkta dolaşıyor. Apple’ın çıkaracağı iddia edilen ve normal iPhone’dan daha ucuza satılacağı tahmin edilen bu iPhone’ların renkli ve plastik kasalara sahip olacağı da en önemli spekülasyonlar arasında bulunuyor. Bu dedikoduları destekleyecek yeni bir kanıt Çin’de ortaya çıktı. Buna göre bir değil iki farklı ucuz iPhone cihazıyla tanışabiliriz.

ucuz-iphone-dedikodu-190713-1

Zenvo ve Zagato/Bertone olarak adlandırılan iki cihazın biraz farklı fiyatlardan satılacağı söyleniyor. Zenvo olarak adlandırılan ve diğerine göre daha ucuz olan modelde Samsung tarafından yapılmış çift çekirdekli H5P işlemcinin bulunduğu iddia ediliyor. Özensizce bir araya getirilmiş ve gösterişsiz Power Point tarzı sunum dosyalarının gösterdiğine göre bu cihaz aynı zamanda 1 GB RAM, FDD 4G ve Bluetooth 4.0 desteğine de sahip olacak.

ucuz-iphone-dedikodu-190713-4

Daha pahalı fiyata sahip olacak ve Zagato veya Bertone adıyla anılan model ise TDD 4G LTE desteğini barındıracak, ayrıca H6P işlemciyle çalışacak.

ucuz-iphone-dedikodu-190713-3

Sızıntıları haberleştiren Phone Arena sitesi son zamanlarda bu tarz birçok sızıntı gördüklerini, ateş olmayan yerden de dumanın çıkmayacağını kaydetti. Yine de, şüpheyle yaklaşmakta fayda var. Fotoğrafta gördüklerimiz ucuz iPhone için üretilmiş rengarenk arka kapaklar değil de, mevcut nesil iPhone için piyasaya sürülen rengarenk kılıflar da olabilir. Özensiz Power Point belgeleri de yanıltmak amacıyla üstünkörü hazırlanmış dokümanlardan başka bir şey olmayabilir.

ucuz-iphone-dedikodu-190713-2

İlgili >> PhoneArena, Kejixun

İLGİLİ HABERLER