Teknoloji

Üç boyutlu ekranlı ve NFC destekli LG Optimus 3D Cube duyuruldu – Galeri

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

LG’nin Mobil Dünya Kongresi öncesinde tanıttığı cihazlar L3, L5 ve L7 ile sınırlı değil. Bir süredir hakkındaki bilgilerin internete sızdığı, Optimus 3D’nin halefi olarak nitelendirilen X3 kod adlı cihaz nihayet Optimus 3D Cube adıyla resmiyet kazandı.

LG Optimus 3D Cube 4.3 inç IPS ekran, 1.2 GHz işlemci, 5 megapiksel kamera, 16 GB dahili bellek ve 1520 mAh batarya gibi başlıca teknik özelliklere sahip. 126.8 x 67.4 x 9.6 mm’lik boyutlarıyla geçen yılın Optimus 3D’sine göre daha ince bir profil çizen bu cihaz NFC yongası da taşıyor. LG Tag adı verilen bir sistem sayesinde cihazın profil ayarlarını NFC etiketleri yardımıyla hızlı bir şekilde değiştirmek de mümkün olacak. LG Optimus 3D Android 2.3 Gingerbread ile çıkacak.

LG Optimus 3D Cube’un en önemli özelliği hiç şüphesiz gözlük gerektirmeyen 3D ekrana sahip olması. LG, bu cihazda üç boyutlu harita ve üç boyutlu video düzenleme yazılımlarının bulunacağı bilgisini de verdi. Optimus 3D Cube’un mart ayında Güney Kore’de piyasaya sunulması bekleniyor. Cihazla ilgili daha fazla detay gelecek hafta Barselona’da ortaya çıkacaktır.

Galeri: LG Optimus 3D Cube
[nggallery id=834]

İlgili – LG

İLGİLİ HABERLER