Teknoloji

Twitter’ın resmi BlackBerry uygulaması beta sürecinden çıktı, App World’deki yerini aldı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Twitter’ın BlackBerry akıllı telefonlara özel uygulaması beta sürecinden çıktı ve BlackBerry App World üzerinden dağıtıma sunuldu. Yaklaşık altı hafta boyunca beta sürecinde kalan bu uygulama BlackBerry Beta Zone kullanıcıları tarafından denenmişti. Yeni çıkan sürüm birçok yeni özellik içeriyor; tweet’lere konum ekleme, kişinin bahsi geçen tweet’lerden itme bildirimleriyle haberdar olması gibi özellikler bunların arasında sayılabilir.

Beta kullanıcıları tarafından talep edilen otomatik konu tamamlama ve “Sizin tarafından retweet edilenler” gibi özellikler de bu yeni sürümde bulunuyor. Tweet’lere konum ekleme özelliği Options (Seçenekler) menüsü içinden etkinleştirilebiliyor. Eğer başka kişiler de tweet’lere konum ekleme özelliğini aktifleştirmişlerse, o kişileri tweet’leriyle birlikte harita üzerinde görmek de mümkün kılınmış. Öte yandan tüm retweet mesajları da ana ekranda görünüyor, yani bir kişi retweet gönderiminin başarılı olduğunu ana ekran üzerinde farkedebiliyor.

Twitter BlackBerry uygulaması Basitleştirilmiş Çince, Geleneksel Çince, Lehçe, Çekçe, Tayca gibi ek dil seçeneklerini de destekliyor.

İlgili – BlackBerry

İLGİLİ HABERLER