Teknoloji

Twitter’dan Taylor Swift’in yeni klibi için özel emoji

Halihazırda dünyanın en revaçta pop yıldızlarından biri olan Taylor Swift, “Bad Blood” isimli şarkısına çektiği video klibi, geçtiğimiz gece gerçekleşen Billboard Müzik Ödülleri töreninde görücüye çıkardı. Tören öncesinde beklenti oluşturmak için sosyal medyayı fazlasıyla kullanan Swift’e Twitter da özel bir emojiyle yardımcı oldu. Söz konusu emoji, #BadBloodMusicVideo etiketinin bulunduğu tüm paylaşımlarda otomatik olarak gösteriliyor.

Twitter’ın Taylor Swift için hazırladığı özel emoji, ortasında delik olduğu düşünülen siyah bir nokta barındıran bir yara bandı. Emojinin tasarımında şarkıda geçen “Yara bantları kurşun yaralarını iyileştirmez” sözünün etkili olduğunu söylemek yanlış bir çıkarım olmayacaktır.

taylor-swift-bad-blood-emoji-180515

Twitter, geçtiğimiz ay da bir Yıldız Savaşları etkinliği adına özel emojiler yayınlamıştı. Yıldız Savaşları emojileri, önümüzdeki aralık ayında serinin yedinci filmi Güç Uyanıyor vizyona girene kadar tweetlerde görülebilecek. Taylor Swift’in Bad Blood emojisi ise klibin yayınlanmasıyla birlikte ortadan yok olmuşa benziyor.

İLGİLİ HABERLER