Teknoloji

Twitter mobil uygulamalarına medya ön izleme işlevini getirdi

twitter çift aşamalı doğrulama
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iOS ve Android uygulamalarını güncelleyen Twitter, fotoğrafların ve Vine videolarının zaman akışı üzerinden görüntülenmesinin yolunu açtı. Böylelikle kullanıcıların Twitter üzerinden multimedya içeriklerini çok daha hızlı bir biçimde görmesi mümkün hale gelirken, fotoğraf veya videoyu tam ekranda görmek için söz konusu içeriğin üzerine hafifçe dokunmak yeterli oluyor.

twitter-logo-230513

Şirketten yapılan açıklamada Twitter üzerinden paylaşılan muhteşem anların fotoğraf veya Vine videolarıyla daha da muhteşem bir hal alacağı ve bu zengin tweet’ler sayesinde takipçilerin olan biteni daha yakından izliyormuş hissine kapılacağı belirtildi. Ancak bu özellikten hoşnut kalmaması muhtemel kitleleri de düşünen Twitter, özelliğin son derece kolay bir biçimde kapatılmasını da mümkün kılıyor.

iOS ve Android uygulamalarında Ben bölümü altında yer alan Ayarlar sekmesi üzerinden kullanıcılar medya ön izlemelerini rahatlıkla kapatabiliyor. Bunun için bu sekmede yer alan Resim Ön İzlemeleri seçeneğini yeşilden griye döndürmek yeterli. Mobil kullanıcıları için medya ön izleme işlevini kapatabilme tercihiyle birlikte sunan Twitter, web kullanıcıları için henüz böyle bir çözüm sunmuş değil.

twitter-ios-301013

İlgili >> Twitter

İLGİLİ HABERLER