Manşetler

Twitter iOS ve Android uygulamalarını güncelledi, tweet oluşturucusunu geliştirdi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Twitter iOS ve Android versiyonlarında güncellemeler yaptı. Twitter’ın güncellemelerle ilgili olarak hazırladığı blog yazısında güncellemelerle birlikte tweet’leme işleminin daha kolay ve kesintisiz hâle geldiği kaydedildi.

twitter-iphone-300513

iPhone için kullanıma sunulan yeni tweet oluşturucusu sayesinde fotoğraf paylaşımı kolaylaşıyor, tweet’lerin nasıl görüneceğinin önizlemesi sağlanıyor. Tweet oluşturucusunda yapılan düzenlemelerin yanı sıra zaman akışı da genişletildi, böylelikle kullanıcılar neler olup bittiğini daha rahat şekilde görme fırsatı elde etti. Bir arkadaşın Twitter’a katılmasıyla ilgili olarak bildirim alma gibi bir özelliğin de eklendiği uygulamaya dair güncelleme aynı zamanda listeler için geliştirmeler ve hata çözümlerini de barındırıyor. Twitter yeni uygulamanın nasıl çalıştığını Vine üzerinden paylaştığı ve aşağıda bulabileceğiniz kısa video klibiyle daha iyi gösteriyor.

Android uygulaması birkaç hafta önce kapsamlı bir güncellemeden geçmiş, uygulama yepyeni bir görünüm kazanmıştı. Twitter bu tarafta yaptığı güncellemeleri iPhone için son güncellemeyle sunduğu özelliklerin aynılarıyla destekledi. Genişletilmiş zaman akışı, tweet oluşturucusu ve arkadaş Twitter’a katıldığında haber alma özellikleri uygulamaya eklendi. Bu arada Android 4.0 ve üstü sürümle çalışan cihazlar için kullanıcı profil resimlerini de barındıran daha zengin bildirimlerin varlığı söz konusu.

İlgili >> Twitter, App Store, Google Play

İLGİLİ HABERLER