Manşetler

Twitter mobil site ve uygulamalarda arama deneyimini iyileştirdi, iOS uygulamasına yeni özellikler ekledi

Twitter Android ve iOS uygulamalarını, ayrıca mobil sitesini kullanıcıların görmek istedikleri tweet’leri kolaylıkla bulmalarını sağlayacak şekilde güncelledi. Bundan böyle özel anahtar kelimeler için yapılan aramalar “en popüler tweet” olarak adlandırabileceğimiz bir tweet’in başta yer aldığı sonuçlarla birlikte kullanıcıya dönecek.

twitter-guncelleme-070313

Şirketin söylediğine göre bu şekilde daha ilgili sonuçlar gösterilecek, ayrıca kullanıcıların da katılımı artırılacak. Kullanıcılar arama sonuçları üzerinden eski bir tweet’e ulaştıklarında, bu tweet’in hemen altında yer alan “bu zamandan daha fazlasını gör” şeklinde Türkçeleştirebileceğimiz bağlantıya tıklayarak o zamanlarda paylaşılmış daha fazla tweet’i görebilecek.

Twitter’ın yenilikleri bununla sınırlı kalmıyor. iOS kullanıcılarını bundan böyle daha iyi bir otomatik tamamlama deneyimi beklerken yeni bir web tarayıcısı görünümü de eklendi. Bu görünümde kullanıcı bir tweet içinde yer alan sayfaya girdiğinde içinde bağlantının yer aldığı tweet de sayfanın altında sabit bir şekilde görüntüleniyor. Detayları ve indirme bağlantılarını aşağıdaki ilgili yazıda bulabilirsiniz.

İlgili >> Twitter Blog

İLGİLİ HABERLER