Teknoloji

Twitter Android uygulaması güncellendi, bildirim ve çoklu hesap desteği geldi

Eğer bir Android akıllı telefonu sahibiyseniz, aynı zamanda Twitter’ı telefonunuz üzerinden sıklıkla kullanıyorsanız, bu haber sizi yakından ilgilendiriyor. Twitter’ın Android uygulamasının yeni sürümü Android Market üzerinden sunulmaya başlandı.

Yeni sürümle birlikte gelen özelliklerden bir tanesi push bildirimleri. Aslında Twitter uygulamasında bu tarz bir destek var, ancak artık bu uygulama her dakikaya güncellemeye gerek kalmadan bile kullanıcıları herhangi bir yazı hakkında bilgilendirebiliyor. Böylelikle akıllı telefonunuzun pilde çalışma süresi de artmış olacaktır. Bildirimler kullanıcıları bahislerinin geçtiği tweet’ler yazıldığında haberdar edecektir.

Öte yandan güncellenmiş uygulama birden fazla hesabı aynı anda kontrol etme imkânı da sunuyor. Bu, sadece iki hesapla sınırlı değil, istediğiniz kadar Twitter hesabını aynı uygulama altında kontrol edebilirsiniz. Bu durum hesapları karıştırıp bir tweet’i yanlış bir hesap altında paylaşmanıza neden olabilir, bu nedenle dikkatli olmanızda fayda var.

İlgili – Android Market

İLGİLİ HABERLER