Teknoloji

Twitter Windows Phone uygulamasına kilit ekranı desteği ve siyah renkli tema

Twitter Windows Phone uygulaması için yeni bir güncelleme yayınladı. Siyah tonların ağırlıkta olduğu yeni bir kullanıcı arayüzü seçeneği ve kilit ekranı entegrasyonu yeni versiyonun en önemli özellikleri olarak dikkat çekiyor.

twitter-windows-phone-3-0-091013

Facebook Windows Phone uygulaması gibi Twitter uygulaması da bundan böyle Windows Phone kilit ekranında çeşitli içerikler gösterebiliyor. Rastgele seçilen tweet’ler kilit ekranında sergiliyor. Mesajın yanı sıra kullanıcı adı, tarih ve profil fotoğrafı da kilit ekranında gösteriliyor. Ne var ki, bu içerikle etkileşimde bulunmak mümkün olmuyor, gösterilen tweet’ler sadece duvar kağıdı görünümü taşıyor.

Kilit ekranı değişikliklerinin yanı sıra Twitter yeni bir koyu tema yayınladı. Böylelikle beyaz arka planlı kullanıcı arayüzünden sıkılan, bu arayüzden dolayı gözleri rahatsız olan kullanıcılar siyah renkli temayı seçip rahatlayabilirler.

Twitter Windows Phoe uygulamasına gelen diğer yenilikler arasında arama amaçlı anahtar kelimeleri ana ekrana iğnelemek, favori Twitter hesaplarından tweet gönderildiğinde bunun haberini bildirimle alma, doğrudan mesajların okundu bilgilerini Twitter.com ve Windows 8 uygulamasıyla eşleme imkanı bulunuyor. Ayrıca Twitter, Windows Phone uygulaması içindeki arama deneyimini de iyileştirdi. Önemli oranda basitleştirilen arama işlevi önceki aramaları baz alarak çeşitli tavsiyeler veya kullanıcı profillerine hızlı bağlantılar sunuyor.

Windows Phone kullanıcıları güncellenmiş uygulamayı aşağıdaki bağlantıyı takip ederek indirebilir.

İlgili >> Twitter (Windows Phone Mağaza)

İLGİLİ HABERLER