Teknoloji

TweetDeck’in yeni Android uygulaması yolda

TweetDeck geçtiğimiz yılın ilk yarısında gerçekleşen bir satın almayla Twitter’ın olmuştu. Twitter çatısı altına girdikten sonra nispeten duraklamış gibi görünen bu servis yeniden harekete geçmeye hazırlanıyor. Yeni yayınlanan bir iş ilanı yepyeni bir Android uygulamasının yolda olduğu izlenimini uyandırdı. Üstelik sadece bir kişinin işe alınmayacak olması planların daha da büyük olduğunu düşündürüyor.

Twitter, geçtiğimiz yılın sonlarında tanıttığı yeni kullanıcı arayüzüyle birçok Twitter kullanıcısının daha iyi kullanacağı bir arayüz sunmuştu. Ne var ki, bu değişiklik bazı gelişmiş özellikleri geri plana atmıştı. Twitter her gün yeni kullanıcılarla istila ediliyor ve sitenin bugünlere gelmesine katkıda bulunan eski kullanıcılar hâlden pek memnun değil. Twitter, bu kullanıcıları TweetDeck uygulamasıyla biraz olsun mutlu etmek istiyor olmalı.

Yayınlanan iş ilanında TweetDeck ekibinin yeni Android uygulaması için çalışacak yeni ekip arkadaşları aradığı belirtiliyor. Benzer şekilde iOS versiyonu için de geçmişte açılmış pozisyonlar vardı, ancak bunlar çoktan doldurulmuştu. TweetDeck’in Android uygulamasını merakla bekliyoruz.

İlgili – TechCrunch

İLGİLİ HABERLER