Manşetler

Tweetbot uygulaması mobil ortamda Twitter deneyimini öteye taşıyor, ancak parayla

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Tapbot, yazılımcılardan artık istemci uygulama geliştirmemelerini isteyen Twitter’a inat, yepyeni bir Twitter istemcisiyle karşımıza çıktı. Tweetbot adlı bu yazılımın 1.0 numaralı versiyonu App Store üzerinden 1.99$’lık fiyat etiketiyle dağıtıma sunuldu. Biz de Tweetbot’u iPhone 4’e indirip denemek düştü.

Tweetbot’un işlevsellik açısından oldukça zengin olduğunu daha en baştan söylemeliyiz. Uygulama bu zengin işlevselliği tasarım elemanları, animasyonlar, ses efektleri ile birleştirerek Twitter deneyimine daha da güzellik katıyor. Zaman akışınızda takip ettikleriniz tarafından yazılan tweet’ler üzerinde parmaklarınızı sağa ve sola hareket ettirerek sırasıyla diyalogları ve cevapları görüntüleyebilirsiniz. Özelleştirilebilir navigasyon çubuğu üzerinden listelere ve retweet edilen mesajlara rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Yazının başında da belirttiğimiz gibi Tweetbot App Store üzerinden 1.99$’a satılıyor. Twitter’ın ücretsiz olarak sunulan uygulaması varken para verip bu uygulamayı kullanmaya değer mi? Bizce değer. Tweetbot, hareket hâlindeyken Twitter deneyimini daha da arttırıyor. Keşke siyah renk yerine daha farklı bir temayı da kullanma seçeneği sunsalardı, o zaman tadından yenmezdi.

Aşağıdaki App Store bağlantısını kullanarak Tweetbot’u indirebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER