Manşetler

Turkcell’in resmi olmayan iPhone 4 peşin satış fiyatları ve sözleşmeli paketleri ortaya çıktı (güncellendi)

iPhone 4 için merakla bekleyenler için bekleyiş 24 Eylül günü, yani yarın bitiyor. Best Buy Türkiye ve Electro World gün içinde iPhone 4’ü gece 12’den itibaren satışa sunacaklarını açıklamışlardı. Ancak herkesin gözü iPhone 4’ü satacak olan Turkcell ve Vodafone’da. Her iki operatör de şu ana kadar web sitelerinden resmi iPhone satış fiyatlarını ve tarifelerini duyurmadılar. Ancak Turkcell’in iPhone 4 tarifeleri internete sızmış durumda.

Teknoloji gurusu M. Serdar Kuzuloğlu, Facebook profili üzerinden Turkcell’in iPhone 4 tarife bilgileriyle sözleşmesiz peşin satış fiyatlarını paylaştı. Ancak kendisi bu bilgilerin resmi olmadığını belirterek herkesi uyarıyor.  iPhone 4’ü sözleşmesiz satın almak isteyenlerin 16 GB ve 32 GB için sırasıyla KDV dahil 805 avro (1595 TL) ve 950 avro (1883 TL) ödemeleri gerekecek. Sözleşmeli tarifler ise aylık minimum 95 TL’lik ücretlerle başlıyor.

Turkcell ve Vodafone’un web sayfasını sürekli kontrol ediyoruz. Bir güncelleme görürsek anında size aktaracağız.

İlgili – Facebook (M. Serdar Kuzuloğlu)

Güncelleme 1: iPhoneTurkey.biz blogunun haberine göre Turkcell’den iPhone 4’ü sözleşmesiz satın alacak World kart sahiplerine peşin fiyatına 10 taksit imkânı sunulacak.

Güncelleme 2: iPhone 4 fiyatlarını resmiyete dökmekte Vodafone’a göre geç kalan Turkcell iPhone 4 fiyatlarını ve paketlerini duyuran bir basın bülteni yayınladı. Basın bültenine (PDF) buradan ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER