Teknoloji

Turkcell’den Motorola Atrix cihaz kampanyası

CES 2011‘in gözde cihazları arasında yer almış olan, özel bir klavye aksesuarı sayesinde dizüstü bilgisayar gibi kullanılabilen Motorola Atrix Turkcell’in düzenlediği bir kampanya ile Türkiye’ye geldi. 1 GHz’lik çift çekirdekli NVIDIA Tegra 2 işlemci barındıran Motorola Atrix’te 4 inç’lik, 540 x 960 piksel çözünürlüklü ekran da yer alıyor.

16 GB’lık dahili belleğe sahip olan Motorola Atrix’te 1 GB RAM de mevcut. Mobil bağlantı tarafında 802.11b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 2.1+EDR, GPS, DLNA, HSDPA 14.4 Mbps ve HSUPA 2.0 Mbps gibi teknik özelliklerin varlığını görüyoruz. Cihazın arkasında 5 megapiksel, otomatik odaklı ve LED flaşlı kamera yer alırken, önde de video görüşmeleri için VGA çözünürlüklü ikinci bir kamera yer alıyor. Motorola Atrix’in Android 2.2 Froyo ile yüklü geldiğini de belirtelim.

Turkcell Motorola Atrix’i ayda KDV dahil 56 TL’den başlayan fiyatlarla sunuyor. Aylık 250 MB, 1 GB veya 4 GB’lık internet bağlantı paketleri, ayrıca 12 ay veya 24 aylık taahhüt süreleriyle aylık fiyat 116 TL’ye kadar çıkıyor. Kampanya detaylarını ve fiyat tablosunu aşağıdaki bağlantıda bulabilirsiniz.

İlgili – Turkcell

İLGİLİ HABERLER