Manşetler

Video: Turkcell T60 Kutusundan Çıkıyor

Turkcell’in 2015 model amiral gemisi Android telefonu Turkcell T60, geçtiğimiz ay başlayan ön sipariş sürecinin ardından nihayet bu hafta içinde satışa sunuldu. Turkcell T60 piyasaya çıkışıyla aynı zamanda test merkezimize de ulaştı. Turkcell’in yeni nesil amiral gemisiyle Turkcell T60 ile ilgili detayları ilerleyen günlerde yayınlayacağımız detaylı incelemede bulacaksınız, ancak şimdi kutu açılışını birlikte yapma zamanı.

Turkcell T60 orta segment Android telefonlarında bulunan çoğu teknik özelliği bünyesinde barındırıyor. Tasarımıyla epey çekici duran Turkcell T60’ın 5 inç, 1280 x 720 piksel IPS ekran, 1.5 GHz dört çekirdekli Qualcomm işlemci, 16 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 32 GB’ye kadar kartları destekleyen microSD kart yuvası, 13 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera gibi başlıca teknik özellikleri bulunuyor.

Turkcell T60’ta Android 5.0.2 Lollipop yüklü olarak geliyor. Turkcell’in çeşitli Android uygulamaları ve bunun yanı sıra yine Turkcell’in seçtiği çeşitli uygulamalar yüklü olarak sunuluyor. Bu arada uygulama ve oyunları Google Play Store’un yanı sıra Turkcell’in uygulama mağazası App Market’ten de indirme imkanı bulunuyor.

Turkcell T60 ile ilgili daha fazla detayı ilerleyen günlerde yayınlayacağımız incelemede bulacaksınız. Şimdilik sizi kutu açma videosuyla baş başa bırakalım.

İLGİLİ HABERLER