Manşetler

Turkcell T20 Ön İnceleme – Galeri & Video

turkcell-t20-on-inceleme-00002Bugün katıldığımız Turkcell T20 lansman toplantısında bu Android telefonunu yakından inceleme fırsatı bulduk. Her ne kadar ilerleyen günlerde bu cihazın kapsamlı bir incelemesini yapmayı planlasak da, Turkcell T20 ile ilgili olarak ilk izlenimlerimizi ön inceleme niteliğinde aktaralım.

Turkcell T20’de 600 MHz’lik Qualcomm işlemci yer alıyor ve bunun üzerinde Android 2.3.3 Gingerbread çalışıyor. Yurtdışındaki üreticilerin Android’in son sürümünü 600 MHz işlemcili cihazlarında çalıştırmakta zorlandıkları bir ortamda Turkcell’in T20’de Gingerbread’i çalıştırması takdire şayan. Üstelik T20’de dikkate değer bir kilitlenme veya takılmaya da rastladığımızı söyleyemeyiz. İncelemelerimizde performans göstergesi olarak sıklıkla başvurduğumuz Angry Birds, T20’de oldukça düzgün biçimde çalışmakta.

Turkcell T20’de beş farklı ana ekran sayfası var. Bu sayfaları çeşitli kısayollar ve bileşenlerle doldurmak mümkün. Turkcell’in de çeşitli bileşenleri bulunmakta. Sayfa sayfa bölümlenmiş olan uygulama menüsünün bir sayfası tamamen Turkcell uygulamalarına ayrılmış durumda.

Turkcell T20 ile ilgili daha fazla ayrıntıyı, yukarıda da belirttiğimiz gibi, ilerideki günlerde gerçekleştireceğimiz kapsamlı incelemede bulacaksınız. Aşağıda lansman sırasında çekmiş olduğumuz birkaç fotoğrafı ve ön inceleme videosunu bulabilirsiniz.

Video: Turkcell T20 Ön İnceleme

Galeri: Turkcell T20
[nggallery id=622]

İLGİLİ HABERLER