Manşetler

Turkcell sayesinde HTC One M9’un Türkiye fiyatı belli oldu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

htc-one-m9-on-inceleme-30

HTC’nin bu ay başında Barselona’da duyurusunu gerçekleştirdiği HTC One M9’un Türkiye satış fiyatının ne olacağı merak ediliyordu. Amerikan dolarının değer kazanmasıyla birlikte HTC’nin yeni amiral gemisinin fiyatının geçen yılın gözde telefonu One M8’in 2599 TL’lik satış fiyatından biraz daha yüksek olması bekleniyordu, öyle de oldu.

Turkcell’in ön siparişe çıkardığı 32 GB kapasiteli HTC One M9 için 2799 TL’lik peşin satış fiyatı belirlenmiş. Turkcell, 15 Mart-25 Mart tarihleri arasında düzenlenen ön satış kampanyası kapsamında HTC One M9’u satın alanlara 300 TL’lik indirim çeki de hediye ediyor.

[quote_box_right]İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: HTC One M9 Ön İnceleme[/quote_box_right]Geçen son 2-3 yıla baktığımızda amiral gemisi akıllı telefonların başlangıç fiyatlarının 2300 TL civarında konumlandığını görüyoruz. Ancak döviz kurlarındaki yukarı yönlü değişim akıllı telefon fiyatlarının da doğal olarak tırmanmasına neden oluyor. Bundan böyle Apple, Samsung, HTC, Sony, LG gibi büyük üreticilerin amiral gemisi telefonlarının fiyatlarının en düşük 2500 TL olmasına alışmak gerekiyor gibi görünüyor.

HTC One M9’u Barselona’da ön incelemeden geçirme fırsatı bulmuştuk. 5 inç 1080p ekran, Snapdragon 810 işlemci, 20 megapiksel arka kamera, UltraPixel ön kamera gibi başlıca teknik özelliklere sahip olan bu Android telefonuyla ilgili detayları HTC One M9 ön inceleme yazımızda bulabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER