Teknoloji

Turkcell Platinum üyelerine 10 GB mobil internet paketi sunuyor

turkcell-platinum-081015

Son yıllarda kullanıcıların mobil cihazlarıyla tükettikleri veri miktarı o kadar arttı ki, bırakın 1 GB ya da 2 GB’lık paketleri, 4 GB kotalı internet paketleri bile bir ayı tamamlamaya yetmemeye başladı. Gelecek yılın başlarında 4.5G’nin faaliyete geçmesiyle birlikte durumun daha da beter hâle gelmesini bekleyebiliriz.

Turkcell daha önce bilgisayardan internete bağlanan 3G kullanıcıları için 10 GB ve üstü kotalı internet paketleri sunuyordu. Ancak şimdi ilk kez, Turkcell Platinum müşterilerine sunulan aylık 10 GB’lık internet paketiyle birlikte akıllı telefonlarından internete bağlanan kullanıcılar için de yüksek kotalı bir mobil internet erişim paketi sunulmuş oluyor.

Üstelik Turkcell Platinum üyeleri için ayrıcalık paylaşım modeli de sunuluyor. Bu kapsamda üyeler sahip oldukları 10 GB kapasiteli paketi sevdikleri bir kişiyle de paylaşabilecekler. Ayrıcalığın paylaşıldığı kişinin faturalı, faturasız, bireysel veya kurumsal hat sahibi olması, hangi tarifeye sahip olduğu fark etmiyor, sadece Turkcell abonesi olması yetiyor. Ayrıcalığı paylaşma işlemi bizzat Turkcell Platinum üyesi tarafından, Platinum uygulaması üzerinden gerçekleştiriliyor.

 

Ayda 75 TL?den başlayan ve Platinum Plus adını taşıyan tarifeler 6, 8 ya da 10 GB internet, 1000 dakika konuşma ve 1000 SMS/MMS içeriyor. 

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER