Eğlence

Turkcell Mobil TV ile Lig TV ceplere geliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

turkcell-ligtvTurkcell daha önce verdiği sözü tutuyor ve Lig TV’yi ceplere sokuyor. Fiyata bakılırsa Digiturk üyeliğine yakın duruyor, ancak istediğiniz her yerde maç keyfini yaşatacak olmasını bu servisin değeri olarak düşünürseniz bu fiyat normal karşılanabilir.

Turkcell 3G müşterileri ayda 19.9 TL ya da 130 kontör karşılığında Lig TV izleyebilecek. Lig TV yayının cepten alabilmek için Turkcell Mobil TV servisini destekleyen bir telefona sahip olmanız gerekiyor. Eğer “küçük ekran büyük ekran farketmez benim için maç önemli” diye düşünenlerdenseniz o zaman Lig TV Mobil’i size tavsiye ederiz. Konuyla ilgili basın bültenini yaszının devamında bulabilirsiniz.

Lig TV ilk kez Turkcell 3G abonelerinin cebinde!

Turkcell 3G müşterileri, ayda 19.9 TL / 130 kontöre doya doya Lig TV izleyecek.

Turkcell?in 30 Temmuz?da 81 ilde aynı anda hizmete açtığı 3G teknolojisi ile Lig TV ilk kez Turkcell abonelerinin ceplerine gelecek.

Turkcell MobilTV uyumlu cep telefonu olan Turkcell 3G aboneleri, Lig TV paketine tüm vergiler dahil ayda 19.9 TL / 130 kontöre sahip olabilecek.

Turkcell 3G abonelerinin Lig TV izleyebilmek için önce ?TV? yazıp 2222?ye ücretsiz SMS göndermeleri ve Turkcell MobilTV servisine erişmeleri gerekiyor. Gelen Turkcell MobilTV linkini açtıktan sonra paket işlemleri sayfasından LigTV Paketini satın alan Turkcell aboneleri böylelikle nerede olurlarsa olsunlar takımlarının maçını ve spor haberlerini kaçırmayacak.

Bir ay boyunca toplam 20 saat doya doya Lig TV izleyebilecek olan Turkcell?liler, paket limit aşımında ise tüm vergiler dahil dakikada 0,13 TL/1 kontörle ücretlendirilecek.

Lig TV kanalı Turkcell 3G aboneleri tarafından servisi destekleyen cihazlar ile Turkcell 3G yurt içi kapsama alanında izlenebilir. Destekli cihaz listesine http://www.turkcell.com.tr adresinden ulaşılabilir.

Turkcell 3G hızıyla internete bağlanmak isteyen Turkcell müşterilerinin yapması gereken tek şey, ?3G? yazıp 2323?e ücretsiz bir kısa mesaj atmak.

İLGİLİ HABERLER