Manşetler

Turkcell iPhone 4, T40, Lumia 520 ve G Pro Lite’ı avantajlı fiyat ve tekliflerle sunuyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Turkcell şebeke genelindeki akıllı telefon dağılımını daha da artırmak için yeni bir kampanya düzenliyor. Akıllı telefonlarla ilk kez tanışacak veya uygun fiyatlarla akıllı telefon sahibi olmak isteyen kitleleri hedefleyen bu kampanya kapsamında dört farklı akıllı telefon avantajlı tekliflerle sunuluyor.

turkcell-akilli-telefon-kampanya-191113Bugün başlatılan akıllı telefon festivali kapsamında Turkcell T40, Nokia Lumia 520, iPhone 4 ve LG G Pro Lite akıllı telefonları Hazır Kart ve faturalı müşteriler için peşin veya sözleşmeli tekliflerle sunulacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Turkcell T40 İncelemesi

Turkcell Hazır Kart müşterileri için Turkcell T40, Nokia Lumia 520, iPhone 4 8 GB  sırasıyla 499 TL, 599 TL, 999 TL’lik fiyatlarla sunuluyor. Bu telefonları peşin veya kredi kartıyla satın alan kullanıcıların hatlarına üç ay boyunca kullanabilecekleri 150 TL yükleniyor, bu tutar konuşma veya SMS olarak kullanılabiliyor. 1199 TL’lik peşin satış fiyatına sahip olan LG G Pro Lite’ı satın alan Hazır Kart müşterileri için de 300 TL’lik tutar hatlara yükleniyor.

Faturalı müşteriler için de aynı peşin satış fiyatları geçerli. Turkcell T40, Nokia Lumia 520 ve iPhone 4 8 GB satın alan faturalı müşterilere iki ay boyunca her ay 500 SMS/MMS ve 500 MB internet paketi hediye ediliyor. LG G Pro Lite satın alanlara ise iki ay boyunca her ay 1000 SMS/MMS ve 1 GB internet paketi veriliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Nokia Lumia 520 İncelemesi

Bu arada Turkcell festival kapsamındaki cihazları sözleşmeli olarak da sunuyor. Turkcell T40’a 24 ay boyunca tarifeye ek 8 TL’den, Nokia Lumia 520’ye tarifeye ek 13 TL’den, iPhone 4 8 GB’ye tarifeye ek 31 TL’den, LG G Pro Lite’a ise tarifeye ek 40 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olma fırsatı sunuluyor.

Akıllı telefon kampanyasından yararlanmak isteyenlerin Turkcell Mağaza’yı ziyaret etmeleri veya en yakın Turkcell İletişim Merkezleri’nin yolunu tutmaları gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER