Manşetler

Turkcell 3G tablet festivali popüler tabletlerle başladı

Turkcell daha önce olduğu gibi bu yaz da bir tablet kampanyası başlattı. Kampanya dahilinde seçilmiş olan 3G özellikli tabletlere ayda 19 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olma imkanı sunuluyor. 24 aylık sözleşme karşılığında sunulan cihazlarla birlikte aynı zaman zarfında kullanılabilecek internet paketleri de kampanyaya dahil ediliyor.

turkcell-3g-tablet-festivali-220713 (565 x 479)

Turkcell’den 3G bağlantı destekli bir tablet satın almak isteyen kullanıcılar için aylık ücretleri 19 TL ila 69 TL arasında değişen dokuz farklı tablet sunuluyor. Bunların her birine 24 ay kontratla her ay 250 MB internet paketiyle birlikte sahip olmak mümkünken dileyen kullanıcılar kontratlı tekliflerin 1 GB, 4 GB veya sınırsız internet paketli versiyonlarını da tercih edebiliyor.

Turkcell, kampanya kapsamında Huawei Youth 7, Samsung Galaxy Tab 2 7, Huawei 10, Google Nexus 7, Turkcell Maxi IQ, Samsung Galaxy Note 8.0, Samsung Galaxy Note 10.1, Sony Xperia Tablet Z ve Retina ekranlı iPad gibi popüler tablet seçeneklerini müşterilerine sunuyor. Detayları aşağıdaki basın bülteninde bulabilirsiniz.

BASIN BÜLTENİ

Turkcell’den ayda 19 TL’den başlayan fiyatlarla 3G’li tablet festivali
 
Turkcell, “Bir adım önde ol” sloganıyla uygun fiyata 3G’li tablet kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında 6 markaya ait çeşitli cihazlar, 24 ay kontratla ayda 19 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor, üstelik fiyatlara 24 ay boyunca internet de dâhil.
 
Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, 3G’li tabletleriyle internet keyfini her yere taşımak isteyenler için 3G’li tablet festivali başlattı. Uygun koşullarda 3G’li tablet sahibi olmak isteyen herkes, kontratlı ya da peşin ödeme seçeneklerinden faydalanabiliyor. 22 Temmuz’da 6 markaya ait 8 farklı cihaz modeli ve bir aksesuarlı teklif ile başlayan Tablet Festivaline yeni cihazlar eklemeye devam edecek.
 
Turkcell müşterileri, 3G’li tabletlere ayda 19 TL ile 69 TL arasında değişen fiyatlara ve 24 ay kontratla her ay 250 MB internet içinde sahip olabiliyor. Ayrıca Kontratlı tekliflerin 1GB, 4GB ve Sınırsız internet dahil paket seçenekleri de Turkcell’lileri bekliyor. Turkcell, cihazlarını peşin almak isteyenler için de avantajlı seçenekler sunuyor. Peşin ödeme seçeneğini İş bankası, Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası kredi kartlarına sıfır faiz ile 12 ay taksitlendirmek mümkün. Üstelik, tabletini peşin alanlara 3G hızını deneyimleyebilmeleri için ilk ay 1GB internet Turkcell’den hediye!
 
Hulusi Acar: Turkcell’liler 3G’li tabletleriyle bir adım önde olacak
 
Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Hulusi Acar, konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi:
 
“Teknoloji, yaşam biçimlerimizi ve alışkanlıklarımızı kökünden değiştirdi. Artık her an her yerde internete bağlı olma ayrıcalık değil büyük bir ihtiyaç. 3G’li tabletler bu ihtiyaca karşılık verdiği için çoktan lüks olmaktan çıktı. Biz Turkcell olarak gerçek mobilite için tabletlerin 3G’li olması gerektiğine inanıyoruz. Bu yüzden müşterilerimiz bir adım önde olsunlar diye bu cihazlara en uygun koşullarda erişim sağlayacak Turkcell 3G’li tablet festivali’ni başlattık. Bu yaz sahilde, yolda, evde,  yazlıkta, işte, kısacası gittiği her yerde internetini de beraberinde götürmek isteyen her bir müşterimizin ihtiyacına yönelik ürünümüz mevcut.”
 
2013 sonuna kadar sürecek 3G’li tablet festivalinde Turkcell’in kendi markalı Turkcell Tablet’inin yanı sıra Samsung, Apple, Asus, Sony, Huawei markalarının farklı modelleri yer alıyor.

Çok avantajlı fiyatlarla 3G’li tabletlere Turkcell İletişim Merkezleri ya da TurkcellMagaza.com üzerinden sahip olabilirsiniz. Üstelik TurkcellMagaza.com üzerinden yapılan tablet alışverişlerinde herhangi bir aksesuarda %20 indirim hediye.

Turkcell Tablet Festivali

Cihaz

Aylık Taksit* (TL)

Huawei Youth 7″

19

Samsung Galaxy Tab 2 7

29

Huawei 10”**

29

Google Nexus 7**

39

Turkcell Tablet

39

Samsung Galaxy Note 8.0

49

Samsung Galaxy Note 10.1

59

Sony Xperia Tablet Z

65

Samsung Galaxy Note 10.1+Audio Dock (Aksesuarlı)

69

Yeni iPad

69

* 24 ay kontratlı tekliflerin aylık fiyatlarıdır. Tekliflere ayda 250MB internet de dâhildir. Peşin fiyatlar için TurkcellMagaza.com?u ziyaret edebilirsiniz.

**29 Temmuz haftası kampanyaya eklenecektir

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER