Teknoloji

Türk Telekom’dan günde 3 TL’ye “Her Eve İnternet”

Türk Telekom mobil alandaki rakipleriyle rekabet etmek için farklı servisleri hizmete sunuyor. Vodafone’un mobil tarafta sunduğu “Günlük İnternet” paketinin bir benzerini Türk Telekom da ADSL abonelerine sunmaya hazırlanıyor.

“Here Eve İnternet” olarak adlandırılan bu paketi internet servis sağlayıcılarına sunacak olan Türk Telekom, bu yolla günlük 3 TL’ye 24 saat süreyle internet erişimi imkanı sunacak. 1 Mbps yükleme ve 256kbps indirme hızlarında 500 MB’a kadar internet erişimi satın alınabilecek. 24 saatin gece 00.00’da başlayıp ertesi gece 23.59’da sonlanması yerine Türk telekom sabah bu zaman dilimini sabah 03.00 ile ertesi sabah sonlanmasını uygun görmüş. Belki de, Türk Telekom gece kuşlarının 00.00 ile 03.00 arasında fazla trafik yaratmasından çekindi ki böyle bir uygulamaya gitti.

Türk Telekom’un Her Eve İnternet servisinden hem mevcut ADSL abonleri hem de ADSL abonesi olmayanlar yararlanabilecekler. Evde Türk Telekom hattına sahip olmak yeterli. Ancak bir kereye mahsus aktivasyon ücreti ödenmesi gerekecek, isterseniz bu ücreti 12 taksitle de ödeyebileceksiniz.

İlgili – SocialNewsTurkey

İLGİLİ HABERLER