Manşetler

Türk Telekom Mobil Dergi’den yılbaşı hediye tavsiyeleri

türk telekom mobil dergi
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

türk telekom mobil dergiTürk Telekom’un dijital dergisi Türk Telekom Mobil Dergi’nin Aralık 2016 özel sayısı yayınlandı. Teknolojik Hediye Rehberi başlıklı bu özel sayı yılbaşı için sevdiklerine teknolojik ürün seçmeyi düşünenlere özel olarak hazırlandı.

Google Play

Derginin bu özel sayısında akıllı telefon, tablet, dizüstü bilgisayar, giyilebilir ürün, aksesuar gibi farklı kategoriler altında zengin seçenekleri bulabilirsiniz. Birçok üründe Türk Telekom’un sunduğu avantajlı teklifler ve fırsatlar yer alıyor. Böylelikle hediye seçimini çok uygun şartlarda gerçekleştirmeniz de mümkün oluyor.

iPhone 7’den Sony Xperia XZ’ye telefonlar, iPad Pro’dan Lenovo Miix 300’e kadar tablet ve dizüstü bilgisayarlar, Apple Watch’tan Samsung Gear Fit 2’ye akıllı saatler; Philips Hue, Apple AirPods ve bunun gibi aksesuarlar, ev elektroniği ürün tavsiyeleri Türk Telekom Mobil Dergi Yılbaşı Özel Sayısı içinde yer alıyor.

Türk Telekom Mobil Dergi’nin bu özel sayısını ve daha eski sayılarını iPhone, iPad, Android telefon ve tabletlerde ücretsiz olarak okuyabilirsiniz. iTunes App Store veya Google Play Store‘dan Türk Telekom Mobil Dergi uygulamalarını ücretsiz olarak indirip kurduktan sonra, mobil uygulama içinden de dergiyi hızlı şekilde indirip okuyabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER