Manşetler

Türk Telekom Mobil Dergi Ocak 2017 sayısında inceleme yağmuru var

türk telekom

türk telekomTürk Telekom’un dijital mobil hayat dergisi Türk Telekom Mobil Dergi 2017’yi tam bir inceleme yağmuruyla karşılıyor. Türk Telekom’un avantajlı teklifleriyle tüketicilere sunulan popüler ve uygun fiyatlı Android telefonlarının detaylı incelemeleri Ocak 2017 sayısında okuyucuların karşısına çıkıyor.

Google Play

LG’nin geçtiğimiz ayın ortalarından itibaren satışa sunduğu LG V20’nin detaylı incelemesi Türk Telekom Mobil Dergi’de yer alıyor. Türkiye’deki ilk LG V20 incelemelerinden bir tanesi olarak nitelendirebileceğimiz bu incelemede LG’nin 2016’nın ikinci yarısına özel amiral gemisi telefonuyla ilgili detayları bulabilirsiniz. Çift ekranlı ve çift arka kameralı telefonun sunduğu deneyim, çekilen fotoğraflar ve daha birçok detay inceleme sayfalarında yer alıyor.

LG V20’nin yanı sıra Türk Telekom’un müşterilerine sunduğu giriş ve orta segment Android telefonları; Samsung Galaxy J7 Prime, Samsung Galaxy Grand Prime+ ve Geneal Mobile GM 5 ile ilgili detayları da inceleme yazılarında bulabilirsiniz. Her bir telefon uygun fiyatı optimum performans ve kullanıcı deneyimiyle buluşturmalarıyla dikkat çekiyor.

Ayın Konusu bölümünde 2017 yılından itibaren çıkacak birçok mobil ve bağlı cihazda göreceğimiz Bluetooth 5 teknolojisinin detaylarını, bu teknolojinin hayatımıza neler getireceğini bulacaksınız.

Uygulamalar bölümü her ay olduğu gibi yine dopdolu. Öncelikle geçen ay iPhone için yayınlanan, bu yılın başlarında Android telefonlara da gelmesini beklediğimiz Super Mario Run ile ilgili merak ettiklerinizi, oyunun ipuçlarını içeren detaylı inceleme yazısında bulacağınızı belirtelim. Bunun dışında Türk Telekom’un görme engellilere özel kitap kütüphanesine katkıda bulunmak isteyenler için hazırlanan Kitaplara Ses, Apple’ın destek uygulaması Apple Destek, General Mobile’ın hazırladığı, Android cihazlara özel Dosya Yöneticisi uygulaması gibi mobil uygulamaların incelemeleri de Uygulama bölümünde yer alıyor.

Hızlı Bakış bölümünde geçen ay içinde duyurusu gerçekleşen LG Stylus 3, ZUK Edge, Honor Magic, Meizu M5 Note gibi Android telefonlarının teknik özelliklerini, genel bilgilerini bulabilirsiniz.

İpucu bölümü de her zaman olduğu gibi yine en yararlı ipuçlarıyla okuyucuların karşısına çıkıyor. iPhone ve iPad’de Takvim uygulamasını daha verimli kullanmayı sağlayacak püf noktaları, Apple kimliğinin bağlı olduğu e-posta adresinin değiştirilmesi, Türk Telekom Online İşlemler Mobil widget’ının iPhone ve Android telefonlara eklenmesi gibi ipuçları okuyucuları bekliyor.

Haber bölümünde ise Aralık 2016’da mobil teknoloji dünyasının öne çıkan gelişmelerini bulabilir, geride kalan ayın geniş bir özetini alabilirsiniz.

Türk Telekom Mobil Dergi ücretsiz

Mobil Dergi iPhone, iPad, Android telefon ve tabletlerde ücretsiz olarak okunabiliyor. iTunes App Store veya Google Play Store’dan ücretsiz indireceğiniz Türk Telekom Mobil Dergi uygulaması üzerinden Ocak 2017 sayısını ve daha önceki sayıları okuyabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER