Manşetler

Türk Telekom Mobil Dergi Haziran 2016 sayısında neler var?

türk telekom
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

türk telekomTürk Telekom’un mobil teknoloji dünyasının nabzını tutan dijital dergisi Türk Telekom Mobil Dergi’nin Haziran 2016 sayısı da her sayısı gibi yine dopdolu. LG’nin Türkiye’de de piyasaya çıkan ve Türk Telekom’un da avantajlı tekliflerle tüketicilere sunulan amiral gemisi Android telefonu LG G5 ile ilgili tüm detaylar detaylı incelemede yer alıyor.

LG G5 incelemesinde gözde telefonun tasarımı, donanımı ve yazılımı hakkında detaylı bilgiler bulunuyor. Arkada yer alan çift lensli kameranın sunduğu geniş açılı fotoğraflar ve diğer ayrıntılar da bu incelemede bulunuyor. Bunlara ek olarak LG G5’in Oyun Arkadaşları ile ilgili merak edilenler de bu incelemede yer alıyor. LG G5 dışında İnceleme bölümüne konuk olan bir diğer cihaz da iPad Pro. Apple’ın 9.7 inç ekranlı profesyonel tabletiyle ilgili merak ettiklerinizi Türk Telekom Mobil Dergi’nin son sayısında bulacaksınız.

Google’ın geçtiğimiz ayın ortalarında gerçekleştirdiği geleneksel geliştirici konferansı Google I/O 2016’da Android N’den tutun, Daydream VR platformuna kadar birçok önemli duyuru gerçekleştirdi. Ayın Konusu sayfalarında bu önemli yeniliklerle ilgili detayları bulabilirsiniz.

Uygulama bölümünde Tivibu Spor uygulamasının detaylı incelemesi yer alıyor. Hem Euro 2016’nın başlayacağı hem de transfer piyasasının kızışmaya başladığı şu günlerde popüler spor uygulaması epey kullanışlı olacaktır. Bu arada Mr. Crab 2 gibi yeni yayınlanan bir oyunun, aynı zamanda arkadaşlar arasında fotoğraf paylaşımını kolaylaştıran Moments uygulamasının detaylı incelemesi de Uygulama bölümünde yer alıyor.

Hızlı Bakış bölümü ise bu ay dopdolu. Geçtiğimiz ay epey fazla sayıda mobil cihazın duyurusuna ev sahipliği yaptı ve bunların bir özetini, yeni akıllı telefonlar hakkında en önemli bilgileri Hızlı Bakış bölümünde bulabilirsiniz. Asus Zenfone 3, Motorola Moto G4, Samsung Galaxy C5 gibi yepyeni telefonların detaylarını Mobil Dergi’de bulabilirsiniz.

İpucu bölümünde ise iPhone ve iPad’de yer alan Harita uygulamasının en önemli özelliklerinden bir tanesi olan sesli yol tarifinin nasıl kullanılacağını anlatıyoruz. Ayrıca Android 6.0 Marshmallow yüklü telefon kullananların ilgisini çekecek ipuçları da Haziran 2016 sayısında yer alıyor.

Haber bölümünde ise Mayıs 2016’da teknoloji dünyasında meydana gelen en önemli gelişmelerin özetini bulabilirsiniz.

Türk Telekom Mobil Dergi’nin Haziran 2016 sayısını ve daha önceki sayılarını ücretsiz olarak okuyabilirsiniz. Aşağıdaki kaynak bağlantıları takip ederek Türk Telekom Mobil Dergi iOS ve Android uygulamalarını indirebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER