Manşetler

Türk Telekom K8 ile çok uygun fiyata 4.5G deneyimi

türk telekom k8
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

türk telekom k8

Türk Telekom markalı akıllı telefonlara Honor 7’den sonra şimdi de K8 ekleniyor. Geçtiğimiz haftalarda LG tarafından duyurulan K8 modelinin Türk Telekom tarafından özelleştirilmiş bir versiyonu olan Türk Telekom K8 ile kullanıcılara 4.5G deneyimi uygun fiyatla sunuluyor.

Türk Telekom markalı 4.5G uyumlu en uygun cihaz olan Türk Telekom K8, 599 TL peşin fiyatla raflardaki yerini alıyor. K8 ile “fiber güçlü” olarak nitelendirdiği 4.5G servisini tüm kullanıcıların deneyimlemesini hedefliyor.

Türk Telekom K8’i satın alan mobil müşterilere 3 ay boyunca Türk Telekom Müzik, Tivibu Spor ve 1 ay boyunca Türk Telekom Oyun hediye edilecek.

LG ve Türk Telekom işbirliğiyle üretilen Türk Telekom K8, sürekli hareket halinde olan teknoloji severlere hitap ediyor. Sadece Türk Telekom müşterilerine özel üretilen K8, 5 inçlik HD ekranı, modern tasarımı ve Android 6.0 Marshmallow işletim sistemiyle şıklığı ve yüksek performansı bir arada sunuyor.

Türk Telekom olarak akıllı telefon kullanım oranında lider olduklarının altını çizen Türk Telekom Bireysel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun şunları söyledi: “Türk Telekom olarak 4.5G kullanımının tüm Türkiye’de yaygınlaşması için her bütçeye uygun akıllı cihazları kullanıcılarla buluşturmayı çok önemsiyoruz. Türk Telekom markalı akıllı cihazlarımız arasında 4.5G uyumlu en uygun fiyatlı cihaz olarak yerini alan Türk Telekom K8 ile fiber güçlü 4.5G deneyimini herkese yaşatmayı hedefliyoruz. K8, özellikle teknolojiden ödün vermeden uygun fiyatlı 4.5G uyumlu cihaz arayışında olan kullanıcılar için 599 TL’lik fiyatıyla ideal bir tercih olacak.”

8 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kameraya sahip K8, sınıfındaki diğer cihazlara kıyasla daha yüksek kalitede fotoğraf çekme imkanı sunuyor. K8’in flashlı ön kamerası ile selfie çekme deneyimi en üst boyuta taşınıyor. Türk Telekom K8, “Hareketle Kontrol” teknolojisiyle eğlenirken anı daha kolay ve net bir şekilde yakalamayı sağlıyor.

Türk Telekom K8 Özellikleri

  • Ekran : 5 inç HD
  • İşletim Sistemi : Android 6.0 Marshmallow
  • Arka Kamera : 8 Megapiksel
  • Ön Kamera : 5 Megapiksel
  • İşlemci : 1,3 GHz 4 Çekirdekli İşlemci
  • Bellek : 1,5GB RAM, 8GB Dahili hafıza
  • Boyutlar : 146.6 x 71.5 x 8.75 mm
  • Batarya : 2125 mAh

türk telekom k8

türk telekom k8

İLGİLİ HABERLER