EğlenceManşetler

Türk Hava Yolları’nın Batman ve Superman filmine özel reklamları yayınlandı

Türk Hava Yolları 25 Mart 2016 tarihinde ülkemizde vizyona girecek olan Batman ve Superman: Adaletin Şafağı filminin ana sponsorlarından bir tanesi. Türk Hava Yolları bu film fırsatıyla yurt dışında yoğun bir tanıtım kampanyasına girişti. ABD’nin en çok izlenen TV olayı olan Super Bowl’a özel olarak hazırlanan Türk Hava Yolları reklamlarında havayolu şirketinin Gotham City ve Metropolis adlı hayali şehirlere seferler düzenlemeye başladığı duyuruluyor.

Bruce Wayne’e, yani Batman’e hayat veren Ben Affleck ile Lex Luthor’ı canlandıran Jesse Eisenberg’in oynadığı ve art arda gösterilen reklamlarda filmin iki süper kahramanının şehirlerine başlayan Türk Hava Yolları seferlerinin duyurusu yapılıyor.

Batman ve Superman: Adaletin Şafağı filmi 2013 yazında sinemalarda gösterilen ve epey ilgi gören Man of Steel filminin devamı niteliğini taşıyor. Bu sefer Superman ve Batman’i bir araya getiren filmin yapımcılığını Warner Bros. üstleniyor, yönetmenliğini Zack Snyder yapıyor. Senaryo ise David S. Goyer’e ait.

Henry Cavill’i tekrar Superman olarak izleyeceğimiz filmde kendisine Diane Lane, Laurence Fishburne ve Amy Adams eşlik edecek. Frank Miller’ın 1986 tarihli kitabından Batman ile Superman’ın karşı karşıya geliyor. Filmin senaryosunun da kısmen bu bölümden uyarlanacağı açıklanmıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER