Teknoloji

Tumblr artık kendine özel bir moda kreasyonuna sahip

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

tumblr-logo

Tumblr, tasarımcıların temel giyim ürünlerine kendi özel baskılar ekleyerek kendi kreasyonlarını oluşturmasını sağlayan Print All Over Me ile işbirliğine giderek kendisine ait ilk moda kreasyonunu hazırladı. Tumblr’ın New York Moda Haftası’na katılımının 10. yılı şerefine geliştirilen projede, Tumblr’da yüksek takipçi sayısına sahip genç tasarımcıların çalışmaları ön plana çıkıyor.

Projenin ilginçliği sadece çılgın ve havalı kıyafetler sunmasından kaynaklanmıyor. Proje, Tumblr’ın geniş kullanıcı kitlesinin çalışmalarının gün yüzüne çıkarılması açısından önem taşıyor. Bugüne kadar içindeki değerleri gün yüzüne çıkarmakta pek etkili olamayan Tumblr, bu projeyle önemli bir değişime imza atıyor.

Tumblr üyesi olan tasarımcıların imzasını taşıyan kıyafetler 30 ila 250 dolardan değişen fiyatlar karşılığında satılacak. İlk olarak Tumblr’ın New York’ta kuracağı seyyar mağazada boy gösterecek kıyafetler, pazartesi gününden itibaren Print All Over Me tarafından çevrim içi ortamda satılacak.

Tumblr’ın New York’taki seyyar mağazasını girenleri ise Tumblr sayfalarına benzeyen bir dekor karşılayacak. The New York Times’a konuşan Tumblr yöneticisi Valentine Uhovski, her şeyin bir Tumblr paylaşımı gibi gözükmesini istediklerini belirtti.

İLGİLİ HABERLER