Teknoloji

Tüketiciler BlackBerry Passport için sabırsızlanıyor

blackberry-passport-150714

BlackBerry yeni cihazı BlackBerry Passport’u büyük bir heyecanla bekliyor. Şirketin resmi blogunda yayınlanan son yazı da bu heyecanı açık biçimde ortaya koyuyor. Söz konusu yazıda Passport ile ilgili olarak medyada çıkan bazı haberlerden alıntılar yapan BlackBerry, bu haberlere gelen yorumlardan hareketle tüketicilerin BlackBerry Passport için sabırsızlandığını öne sürüyor.

BlackBerry Passport’un kare şeklindeki tasarımının, yeni bir trend yaratacak ekranının ve yenilikçi klavyesinin geride kalan haftalarda medyanın ilgisini çektiğini ve okuyuculardan çok sayıda pozitif yorum aldığına dikkat çeken Kanadalı şirket, Passport’un gerçek bir iş telefonu olduğunu ve fiziki klavyesi sayesinde e-posta göndermek gibi işlerin fazlasıyla hızlı biçimde gerçekleştirilebileceğinin altını çiziyor.

Medyada yapılan tüm yorumların olumlu olmadığını da belirten BlackBerry, Passport’un getirdiği yeniliğe mesafeli yaklaşan teknoloji sitelerinin statükocu bir tavır izlediğini iddia etti. Bu tavrın söz konusu sitelerin kaybı olduğunu öne süren şirket, her şeyin tadının aynı olduğu bir ortamda farklı bir aroma tatma zamanının geldiğini vurguladı.

İLGİLİ HABERLER