Manşetler

TT175 incelemesi Avea Mobil Dergi Aralık 2015 sayısında

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

avea-mobil-dergi-aralik-2015-ipad-pro-021215

Türk Telekom’un önceki akşam İstanbul’da düzenlenen bir etkinlikte tanıttığı yeni akıllı telefonu TT175‘ün Türkiye’de ilk detaylı incelemesi Avea Mobil Dergi’nin Aralık 2015 sayısında yer alıyor.

Tamamen metal gövdeli, 5.5 inç Full HD ekranlı, sekiz çekirdekli işlemcili, 5 megapiksel ön ve 13 megapiksel arka kameralı TT175’in tasarımı, performansı, kamera deneyimi, yazılımı hakkında merak ettiklerinizi Avea Mobil Dergi’deki detaylı TT175 incelemesinde yer alıyor.

TT175 incelemesi yanında bir de Sony’nin geçtiğimiz ay içinde Türkiye’de piyasaya sunduğu amiral gemisi Android telefonu Sony Xperia Z5 incelemesi var. Suya dayanıklı gövde, 5.2 inç Full HD ekran, Snapdragon 801 işlemci, 23 megapiksel arka kamera gibi teknik özelliklere sahip Sony Xperia Z5 hakkında detayları da Aralık 2015 sayısında bulabilirsiniz.

Ayın Konusu bölümünde ekim ayında Lumia 950 ve Lumia 950 XL ile birlikte tanıtımı çıkışı gerçekleştirilen Windows 10 Mobile ile gelecek yeniliklerin özeti yer alıyor.

Uygulama bölümü bu ay epey zengin görünüyor. Türk Telekom desteğiyle sunulan Fenerbahçe SK uygulamasına ait detaylar, bunun yanında yine geçen ay Türkiye’ye gelen Google Maps uygulamasıyla ilgili merak ettikleriniz detaylı incelemelerinde yer alıyor. Bu arada yine kasım ayında yayınlanan Firefox iOS uygulamasının detaylı incelemesi de bu bölümde bulunuyor. Ayrıca ayın iOS ve Android uygulamalarından seçmeleri de Uygulama bölümünde bulabilirsiniz.

İpucu bölümünde iPad kullanıcılarının ilgisini çekecek Resim İçinde Resim özelliğinin detayları anlatılıyor. iPad sahipleri bu özellik sayesinde oynatılan videoyu veya FaceTime görüşmesini küçük ekrana alıp diğer uygulamaları kullanabiliyor. Bunun yanı sıra iOS 9 ile birlikte gelen e-posta iletilerine dosya iliştirme özellği de ipucu bölümünde bulunuyor. Android kullanıcıları ise Erişilebilirlik özelliklerine dair yazıyı ilgiyle okuyacaktır.

Hızlı Bakış bölümünde özellikle Çin ve Asya pazarına hitap eden Samsung Galaxy J3, HTC One M9s, Huawei Mate 8 gibi Android telefonlarının detayları bulunuyor. Haber bölümünde de kasım ayında mobil teknoloji dünyasında meydana gelen en önemli gelişmeleri özetlenmiş şekilde bulabilirsiniz.

Avea Mobil Dergi’nin Aralık 2015 sayısını ve daha önce yayınlanmış tüm sayılarını iPhone, iPad, Android telefon ve tabletlerden ücretsiz olarak okuyabilirsiniz. Bunun için telefonunuza Avea Mobil Dergi uygulamasının iOS veya Android versiyonunu indirmeniz yeterli oluyor.

İLGİLİ HABERLER