Teknoloji

TP-Link MWC 2017 sahnesine ağ çözümleri ve akıllı ev ürünleriyle çıkacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

tp-link mwc 20172017 Mobil Dünya Kongresi (MWC 2017), önümüzdeki pazartesi günü itibarıyla kapılarını resmen açacak. Pek çok şirket geliştirdiği yeni çözüm ve ürünleri MWC 2017’de gözler önüne çıkaracak. Çinli üretici TP-Link de söz konusu grubun içinde yer alıyor. TP-Link MWC 2017 sahnesinde ağ çözümleri ve akıllı ev ürünleriyle boy gösterecek.

TP-Link’in Barselona’da gözler önüne çıkarcağı ürünler arasında dünyanın dört çekirdekli işlemciye sahip ilk ağ yönlendiricisi ön plana çıkıyor. Archer C5400X adını taşıyan üründe Broadcomm’un 1.8 GHz, 64-bit dört çekirdekli işlemcisi bulunuyor. Böylelikle kategorisindeki en güçlü ürüne dönüşen Archer C5400X, standart AC yönlendiricilere kıyasla dört kat daha hızlı çalışıyor. Üç bantlı ağ yönlendiricisi, RangeBoost teknolojisinin yardımıyla uzakta bulunan ve zayıf sinyal alan cihazların da kablosuz ağa bağlanmasını sağlıyor. 16 GB dahili depolama alanına sahip olması da Archer C5400X’in yenilikleri arasında bulunuyor.

Şirketin MWC 2017 kapsamında sergileyeceği bir diğer ürün ise SuperVDSL teknolojisini barındıran Archer VR2800v isimli VDSL modem. Toplamda 2.8 Gbps kablosuz hıza ulaşabilen modem; NitroQAMTM, 4-Stream, 4×4 MU-MIMO ve Beamforming teknolojileri sayesinde 4K çözünürlüklü videoları internet üzerinden izlemek veya çevrim içi ortamda oyun oynamak için uygun bir ürün niteliği taşıyor. VoIP özelliğine sahip olması da VR2800v’yi farklı kılan özellikler arasında bulunuyor. Böylelikle modem aynı anda 6 DECT cihazına ya da CAT-iq2.0 telefona ve iki analog telefona bağlanabiliyor. Dahili depolama alanı ise 540 dakikaya kadar sesli mesajları kaydedebiliyor.

Şirketin kurumlara yönelik olarak geliştirdiği ağ çözümleri Auronet ve Pharos serilerinin en yeni üyeleri de MWC 2017’de gözler önüne çıkacak.

TP-Link MWC 2017 kadrosunda akıllı ev ürünlerine de yer veriyor

TP-Link MWC 2017’ye akıllı ev ürünlerini de getirecek. Akıllı priz, akıllı anahtar ve akıllı ampül gibi ürünlerin yanı sıra, bu ürünlerin yönetiminde kullanılan ve akıllı evler için özel olarak geliştirilen SR20 yönlendirici de TP-Link standında sergilenecek. NC450 bulut kamera ve RE270K isimli menzil genişletici de şirketin standında 2017 Mobil Dünya Kongresi ziyaretçilerinin karşısında hazır olacak.

İLGİLİ HABERLER