Teknoloji

TP-Link akıllı ev pazarına adım atıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

tp-link akilli evKablosuz ağ pazarının önemli oyuncularından biri olan TP-Link, gözünü şimdi de akıllı ev pazarına dikti. Şirket, düzenlediği basın toplantısında akıllı ev ürünlerine yönelik plan ve hedeflerini paylaştı.

Kısa bir süre önce TP-Link’in Türkiye müdürlüğü görevini üstlenen Ryan Ling, toplantıda ilk söz alan isim oldu. Ling, 2016’nın şirket için önemine dikkat çekti. 1996’da kurulan TP-Link’in 2016’da 20. yaşını kutladığınu hatırlatan Ling, kablosuz ağ pazarında yüzde 40’tan fazla bir payla liderliklerini sürdürdüklerini belirtti. Ling, şirketin 20. yaşıyla birlikte kendisini yenilediğine de dikkat çekti. Ağ pazarındaki deneyimlerini farklı alanlara yönlendireceklerini söyleyen Ling, herkes için daha akıllı ve basit bir yaşam sağlayan ürünler geliştireceklerini sözlerine ekledi.

Toplantıda konuşan Tp-Link Ülke Müdür Yardımcısı Ali Dinçer ise ilk olarak Türkiye Wi-Fi ürünleri pazarı hakkında bilgi verdi. 2016’da ilk kez 2 milyon satış barajını aştıklarını belirten Dinçer, satışlarını geçtiğimiz yıla göre yüzde 70 oranında artırmalarına dikkat çekti. Dinçer, bugüne kadar Türkiye’de 11 milyondan fazla TP-Link ürününün satıldığını dile getirdi.

Kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerle kablosuz ağ pazarına yön verdiklerini söyleyen Dinçer, şimdi aynı stratejiyle yeni pazarlara girdiklerini ve bu pazarlarda da söz sahibi olmayı hedeflediklerini ifade etti. Dinçer, öncelikli görevlerinin akıllı ev pazarını oluşturmak olduğunu sözlerine ekledi.

TP-Link akıllı ev pazarına akıllı prizlerle girdi

Akıllı ev pazarına akıllı prizlerle girdiklerini hatırlatan Dinçer, 2017’nin ilk aylarında akıllı ampulleri de satışa sunacaklarını belirtti.

İLGİLİ HABERLER