Manşetler

Toshiba SmartPad’in fotoğrafları lansmandan önce internete sızdı

Toshiba’nın beklenen SmartPad tableti resmen duyurulmadan bu tabletin fotoğrafları internete sızdı. NotebookItalia sitesi geçtiğimiz ay internete sızan SmartPad’in yeni fotoğraflarını yayınladı. Görünen o ki, Toshiba SmartPad’in tasarımında Apple’ın iPad’inden etkilenmiş. Daha önceki dedikoduları dikkate alacak olursak, Toshiba tabletin Android işletim sistemiyle çalışacağını, NVIDIA Tegra 2 işlemci ve 10 inç’lik dokunmatik ekrana sahip olacağını söyleyebiliriz.

Yeni resimler Android tarzı dokunmaya hassas tuşların ekranın etrafına nasıl yerleştirildiğini gösteriyor. Arama, geri, ana sayfa ve menü işlevini gören dokunmatik tuşlar yer alıyor. Bununla birlikte web kamerası ve cihazın altında yer alan stereo hoparlörleri de unutmayalım. Cihazın alt tarafında dock istasyonu için bir port bulunduğu göze çarpıyor, ayrıca güç, 3.5 mm ses, HDMI, USB, mini-USB ve bellek kartı okuyucusu gibi giriş ve çıkışlara da yer verilmiş.

Eğer Steve Ballmer’ın geçtiğimiz ay yapmış olduğu bazı açıklamaları dikkate alırsak, Toshiba’nın tabletinin Windows 7 versiyonunun da çıkmasını bekleyebiliriz. Toshiba Avustralya’nın yönetim direktörü daha önce vermiş olduğu bir demeçte Toshiba SmartPad’in Ekim 2010’da çıkacağını açıklamıştı. Çok da zaman kalmadı, artık işler kesinleşse iyi olur.

İlgili – NotebookItalia

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER