Eğlence

Tinder podcast ile buluşmalarda faydalı olacak tavsiyeler verecek

tinder google play
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

tinder podcastEdison Research adını taşıyan şirket tarafından gerçekleştirilen araştırmaya göre, 12 yaşın üzerindeki Amerikanların yüzde 21’i her ay podcast dinliyor. Bu da yaklaşık 57 milyon kişiye tekabül ediyor. Pek çok büyük marka, kendi podcast’lerini yayınlayarak bu pastadan pay almaya çalışıyor. Bu kervana son olarak popüler çöpçatan servisi Tinder katıldı.

Tinder’ın hazırlayacağı podcast “DTR” adını taşıyacak. Bu harfler “Define the Relationship” (İlişkiyi Tanımla) kalıbının kısaltmasını temsil ediyor. Tinder bu isim seçimiyle birbirleriyle belli bir samimiyete ulaşan ancak sonraki adım konusunda kararsızlık yaşayanların arasındaki garip sohbete gönderme yapıyor.

Altı bölümden oluşan podcast’i gazeteci Jane Marie sunacak. Marie, son olarak boynuna dövme yapmayı reddeden bir dövmeciyle ilgili yazdığı yazı nedeniyle tüm dünyadaki dövmecilerin tepkisini çekmişti. Bütün bu yaşananlar, Marie’nin aklını geleni söylemekten pek de geri durmayan bir yapıda olduğunu gösteriyor. Bunun ilişkiler hakkında konuşurken işe yarayabilecek bir özellik olduğu söylenebilir.

Tinder’ın podcast’inin ilk bölümünde insanların neden sohbetlere “Hey!” diye seslenerek başladığı tartışılıyor. Buna ek olarak, Friends karakterlerinden Joey Tribbiani’nin meşhur “Nasıl gidiyor?” hareketini gösteren GIF animasyonunun Tinder kullanıcıları nezdindeki popülaritesi sorgulanıyor.

Tinder podcast ile ilginç istatistikler de paylaşacak

Tinder’ın pazarlama şefi Ferrell McDonald, neden bir podcast hazırlama yoluna gittikleri konusunda açıklamalarda bulundu. McDonald, pek çok Tinder çalışanının podcast dinlemeyi sevdiğine dikkat çekti. Çok sayıda ilginç veri, istatistik ve hikayeye sahip olduklarını belirten Tinder yöneticisi, podcast’in bunları paylaşmak için en uygun yollardan biri olduğunu dile getirdi. Tinder podcast’ine uygulama içinde de bir yer vermeyi de ihmal etmedi.

İLGİLİ HABERLER