Teknoloji

Tinder Apple TV uygulaması ile uygun eşi büyük ekranda bulduruyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Tinder’ın en son uygulaması gerçek anlamda ortak tüketim için tasarlandı. Randevu uygulaması Tinder Apple TV versiyonu sayesinde birden fazla kişinin televizyon karşısına geçip karşılarına çıkan kişileri beğenip beğenmemelerini sağlıyor.

Mevcut iOS uygulamasının büyük ekrana uyarlanmış hâli olan yeni Apple TV uygulaması muhtemel eşleri büyük ekranda gösteriyor. Apple TV uzaktan kumandasının dokunmatik yüzeyini kullanarak beğenme veya beğenmeme işleleri gerçekleştiriliyor.

Tinder uygulamanın büyük ekranda çalışmasını gösterirken eski bir TV kullanıyor. Böylelikle sunulan deneyimi biraz eskilerin eğlencesine benzetiyor. Aslında geçmişte TV ekranına kadın veya erkeklerin fotoğrafını yansıtıp beğenip beğenmeme üzerine yorum yapmak gibi bir eğlence yoktu. Ancak bir grup arkadaşın bir araya gelip okulda veya sınıfta kimleri beğenip beğenmedikleri üstüne sohbet ettikleri çok olmuştur. Belki Tinder, işin bu noktasını yakalamak istiyor.

Tinder Apple TV uygulaması arkadaş grupları için güzel bir eğlence kaynağı olabilir. Eğer dördüncü nesil Apple TV’niz varsa, bu yeni uygulamaya bir şans verebilirsiniz. Belki denerken uygun bir eş de bulabilirsiniz, ne dersiniz?

İLGİLİ HABERLER