EğlenceManşetler

The Smurf Games: Şirinler ile spor zamanı

the-smurf-games-2

Şirinler tüm dünyanın en sevilen çizgi filmleri arasında yer alıyor. Şimdiki yetişkinlerin çocukluklarından kalma bir hatıra olan sevimli mavi yaratıklar, yeni animasyon filmleri ve mobil oyunları sayesinde günümüzün çocuklarıyla da buluşuyor. Mobil platformlardaki Şirinler oyunlarının en yenisi olan The Smurf Games, mavi kahramanların sporcu yönünü ön plana çıkarıyor.

the-smurf-games-3

The Smurf Games başlatıldığı zaman oyunculara ilk olarak oyunu anlatan kısa bir bilgilendirme videosu anlatılıyor. Söz konusu videoda oyunda bulunan tüm spor dalları gösteriliyor. The Smurf Games’te Şirinler olimpik sporları kendi dünyalarına uygun bir kurulum eşliğinde yapıyor.

the-smurf-games-5

The Smurf Games’de spor dallarının isimleri, Şirinler’in konuşma formatına uyarlanmış. Örneğin basketbolun adı “BasketSmurf” (BasketŞirin) adı değiştirilmiş. Engelli koşu ise “Smurf & Slide” (Şirinle ve Kay) ismini taşıyor. The Smurf Games’in oyun deneyimi ise kategoriden kategoriye farklılık gösteriyor. Ancak genel hatlarıyla oyun deneyiminin oldukça kolay olduğunu belirtmek gerekiyor. Kategorilerin kontrol yöntemleri de oyunculara seviye öncesinde anlatılıyor.

the-smurf-games-4

Oyuncular müsabakalarda kullanacakları Şirin’i, müsabaka öncesinde karşılarına çıkan ekran üzerinde seçebiliyor. Müsabakalarda kazanılan başarılar ve kilidi açılan kategorilerin sayısı arttıkça daha fazla Şirin arasından seçim yapılabiliyor. Her Şirin, hız, zıplama ve beceri konusunda ayrı yetenekler barındırıyor.

the-smurf-games-6

BasketŞirin ve Şirinle ve Kay dışındaki kategorileri oynamak için uygulama içi satın alma özelliğinden faydalanmak gerekiyor. Oyuncuların kategori kilitlerini kaldırmak için kategori başına 6,49 TL ödemesi gerekiyor. The Smurf Games’teki tüm kategorilerin kilidini kaldırmak içinse 20,99 TL ödemek yeterli oluyor.

the-smurf-games-8

Çocukların akıllı telefon veya tabletlerde oyun oynarken uygulama içi satın alma özelliğini kullanması, ebeveynlerin pek hoş olmayan sürprizlerle karşılaşmasına neden olabiliyor. Ailelere bu tarz sürprizler yaşatmak istemeyen The Smurf Games’in yapımcısı Budge Studios, uygulama içi satın alma özelliğinden faydalanmak isteyenlerden öncelikli olarak kendilerine sorulan soruya yanıt vermelerini talep ediyor. Genellikle bir çarpma işlemi formatında yöneltilen soruya yanıt verilmesinin ardından uygulama içindeki satın alma işlemi tamamlanıyor.

the-smurf-games-7

Farklı yaş gruplarından pek çok kişinin severek takip ettiği ve artık klasik mertebesine erişmiş bir çizgi film olan Şirinler, 21. yüzyılın çocuklarına 21. yüzyılın iletişim araçları üzerinden ulaşıyor. Bu araçların en eğlencelilerinden biri olan The Smurf Games, uygulama içi satın almalar konusunda izlediği farklı doğrulama yöntemi sayesinde ebeveynlerin gözünü arkada bırakmayacak oyunlar arasında bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER